BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,84
ALTIN 2.390,19
HABER /  POLİTİKA

MHPden randevu yalanlaması

MHP Genel Sekreteri Paçacı, Bahçeli'nin, Genelkurmay Başkanı'ndan randevu istediği haberlerini yalanlandı.

Abone ol

MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin "Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ile görüşmek için randevu istediği" yönündeki iddiaların doğru olmadığını bildirdi.

Paçacı, yaptığı yazılı açıklamada, bir gazetenin bugünkü sayısındaki "Fırtına gemisinden vazgeçmek yok" başlıklı yazıda, "Bahçeli’nin, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt’tan randevu istediğini, ancak Büyükanıt’ın randevu vermediği" iddiasına yer verildiğini ifade etti.

Cihan Paçacı, açıklamasında şunları kaydetti:

"Bu iddia hayasız bir yalandır. Genel Başkanımız, bugüne kadar hiçbir Genelkurmay Başkanı ile görüşmek için randevu istememiştir. Bu iddia üzerine bu konuda resmi bilgi verilmesi amacıyla Genelkurmay Başkanlığına resmi başvuruda bulunulmuştur. Genelkurmay Başkanlığı’ndan alınacak cevap kamuoyuna duyurulacaktır.

Şeref ve haysiyet duygusundan asgari nasibini almış insanların başvurmayacakları bu yalanların sahiplerinin amaç ve niyetleri tarafımızdan esasen bilinmektedir. Türk kamuoyu bu müfterilerin karanlık hesaplarını ve hüviyetlerini bu vesileyle bir kere daha görecektir."