BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SEÇİM

MHP lideri Bahçeli'den Ankara'da flaş açıklama

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin Ankara mitinginde konuştu. Bahçeli'nin hedefinde AK Parti ve CHP'nin koalisyon ile ilgili açıklamaları vardı.

Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Ankara mitinginde halka seslendi.

1 Kasım seçimi sonrası koalisyon ihtimali ile konuşan Bahçeli, "1 Kasım'dan sonra Türkiye hükümetsiz kalmayacaktır. MHP, kendi başına iktidar olma sayısını bulamazsa, 4 ilkesi göz önünde bulundurulduğunda HDP hariç her partiyle koalisyona hazırdır. " dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

AK Parti'nin sorumsuz politikaları yüzünden Milli Güvenlik politikalarımız yıkılmıştır. Tehlike çok büyüktür. Böylesine korkak bir iktidar görülmemiştir.

"TÜRKİYE ÜÇÜNCÜ SINIF BİR ÜLKE HALİNE GELMİŞTİR"

Türkiye teröristlerin cirit attığı, üçüncü sınıf bir Ortadoğu ülkesi haline gelmiştir. Canlı bombalar hedeflerini imha için etrafta gezerken, Başbakan sabırla eylem yapmalarını beklemiştir. Böyle bir hükümet nerede görülmüştür? Milliyetçi hareketin varlığı her kirli kampanyanın parçalanmasına yetecektir. 

"ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU 'IŞİD TERÖR ÖRGÜTÜ' DİYEMEMİŞ"

Aziz vatandaşlarım, Serok Ahmet ustasından öğrendiği dersleri uygulamaktadır. Davutoğlu, Şanlıurfa IŞİD'e nankör demektedir. Davutoğlu Ankara'daki patlamadan sonra oyunun arttığını da söylemektedir. Davutoğlu, IŞİD'e nankör derken, hangi iyiliklerine karşılık alamamıştır da IŞİD'e nankör demektedir.  Erdoğan ve Davutoğlu 30 Eylül 2014'e kadar IŞİD'e terör örgütü diyememiş, o zamana kadar o örgütün yaptığı eylemleri alltan almışlardır. Ardından Esad nasıl Esed olduysa, IŞİD de DAEŞ olarak değişmiştir. AK Parti, IŞİD'e ne gibi iyilikler yapmıştır da, şimdi nankör olarak nitelemektedir?

"BU İRADE BİZDE VAR"

Kimse şansını zorlamasın, Türkiye Cumhuriyeti'ni hiçbir haine bırakamayız, terör nereye varırsa varsın, ne mutlu Türküm diyene sözüyle yürümekten yorulmayız. Bu irade bizde var. Bugün de teröre, teröriste, küresel planlara hayır diyoruz. Geleceğe yürüyor, geleceği kucaklıyoruz. Davutoğlu ve Erdoğan bunları duysunlar, duysunlar ki ayaklarını denk alsınlar.

"KATLİAM AK PARTİ'NİN OYUNU ARTTIRIYORSA..."

Ankara patlamasının ardından, oyumuz arttı diye açıklama yapıyor. İnsanlarımız ölüyor, sen oy hesabı yapıyorsun. Hiç mi Allah'tan korkmaz, hiç mi kuldan utanmazsın, hiç mi vicdanın yoktur. Katliamlar yapılıyor, bu AK Parti'nin oyunu artıyorsa, saldırıların sebebi çok uzakta aranmamalıdır. 

"GAVURUN ADAMI OLDUĞUNU SAKLAR"

AK Parti yönetimi, uğursuz,arsız ve yalancıdır. 12 yıl bir ve beraber olduklarıyla, 17-25 Aralık'tan sonra düşman oldular. Kandırıldık dediler. Her türlü kepazeliği paralel çeteye yüklediler. Adına milletin adamı derler, gavurun adamı olduğunu saklarlar, adına özgürlük derler basını sustururlar, ekranları karartırlar, adına 0 sorun derler dünya alemi pişman ederler. Bunların neresini düzeltelim, neresini makul bulalım? 

"ESAD'LA KUMDA OYNADILAR"

Esad'la tatile çıktılar, kumda oynadılar, can ciğer kuzu sarması olup beraber yürüdüler. Akşam yemeğini İstanbul'da yediler, bir süre sonra da aldatıldık deyip Esad katil dediler.

Biz AK Parti eşittir PKK derken boşuna demedik. PKK terör örgütü değildir diyen gazeteciler, yarım aydınlar AK Parti'nin kanatları altındadır. 

"HÜKÜMET KURULAMAMASININ SEBEBİ ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU'DUR"

AK Parti yönetimi devamlı partimize saldırmaktadır. Bizim 'hayır'cı olduğumuz söylenmektedir. Koalisyon kurmaya yanaşmadığımız, sorumluluk almaktan korktuğumuz söylenmiştir. 400 milletvekili almak için Türkiye'yi istikrarsızlığa sürükleyenler, bizim duruşumuzdan rahatsızlardır. 7 Haziran sonrası koalisyon kurulmamasının sebebi Erdoğan ve Davutoğlu'dur. Davutoğlu'nun bize yaptığı görüşmelerde hiç bir şekilde koalisyon teklifi yoktur. Sayın Arınç katıldığı bir televizyon programında AK Parti'nin koalisyona yanaşmadığını birinci ağızdan söylemiştir. AK Parti'nin başından itibaren koalisyon kurmaya niyeti yoktu.

"GELDİKLERİ GİBİ GİDECEKLER"

MHP tuzakları bozarak geliyor. MHP siyasi operasyonları yararak geliyor. MHP 1 Kasım'da iktidara geliyor. Bunun kanıtı bu meydandadır. Şu soruların cevabını sizden duymak istiyorum. Bayrağa, Türkiyeye sahip çıkacak inanç nerede, sadakat nerede.. Hepinizi kutluyorum. Artık diyorum ki aziz milletimiz istismara ve işbirlikçiliğe izin vermeyecektir. Milli değerler etrafında kenetlenecektir.

Küresel uzantılar, ihanet şebekeleri nerelere demir atmış olurlarsa olsunlar geldikleri gibi gidecekler. Türkiye Cumhuriyeti tektir. Türk milleti bir bütündür.