BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,86
ALTIN 2.427,59
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP, Davutoğlu'na çok sert çıktı!

MHP Genel Başdanışmanı Vahapoğlu, Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nu yerden yere vurdu!

Abone ol

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Mustafa Hidayet Vahapoğlu'ndan Dışişleri Bakanı Davutoğlu'na hakaret! Hükümetin Libya politikasını eleştiren Vahapoğlu, Bakan Davutoğlu'na ise "Amerika'nın posta beygiri" diye seslendi!

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Mustafa Hidayet Vahapoğlu,  Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'na yönelik CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "dış güçlerin taşeronu",  BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ın ise "Amerika'nın elçisi" eleştirilerini bir adım daha ileriye götürerek hakarete dönüştürdü.
 
"AMERİKA'NIN POSTA BEYGİRİ"

MHP İl Başkanlığı tarafından dün akşam bir otelde verilen iftara katılan Mustafa Hidayet Vahapoğlu, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nu hedef aldı. İşte o sert sözler;
 
"Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Avrupa Birliği'nin bölgedeki planlarını yerine getirebilmek için Türk askeri dahil devletin bütün imkanları kullanılabildiği gibi, Türk devlet geleneğini ayaklar altına alan bir takım uygulamalar yapıyor. Dün Kaddafi'den ödül alabilmek için çadırının kapısında bekleyen sayın Erdoğan, onun verdiği ödül ile şereflendiğini söyleyen sayın Başbakan, bugün Kaddafi'nin muhaliflerini desteklemek üzere 'Amerika'nın posta beygiri gibi' habire Dışişleri Bakanını gönderiyor."