BIST 9.726
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.421,47
HABER /  GÜNCEL

İşte gün gün bayramlık hava raporu

9 günlük bayram tatilini değerlendirecek olan tatilcilere iyi haber!

Abone ol

Bayram tatili bitti, yollar yine tatilcilerin akınına uğradı! Meteoroloji'nin verilerine göre Arefe gününe kadar Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun doğusunda sağanak yağışlar olacak diğer bölgeler ise az bulutlu ve açık geçecek. Bayramda ise tüm bölgelerde zaman zaman kısa süreli yağışlar bekleniyor.

Cumartesi ve Pazar günü: Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu’nun doğusunun sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği bekleniyor. Rüzgarın, Marmara ve Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Arefe günü (29.08.2011 Pazartesi): Güney Ege Kıyıları ile, Antalya, Kırklareli ve İstanbul’un kuzey ilçelerinin (Şile, Beykoz, Sarıyer) kısa süreli olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği bekleniyor. Rüzgarın, Marmara ve Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Ramazan Bayramın 1. Günü ile Zafer Bayramı (30.08.2011 Salı): Marmara’nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz ile Ankara, Eskişehir, Çankırı, Afyonkarahisar, Kütahya, Isparta ve Burdur çevrelerinin kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği bekleniyor.

Ramazan Bayramı’nın 2. ve 3. Günleri (31 Ağustos – 1 Eylül 2011): Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklığının Arefe günü Güney Ege ve Batı Akdeniz’de, Bayramın 1. Günü, iç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece azalacağı bekleniyor.

Hafta sonu ve Arefe günü Marmara ve Kuzey Ege’de beklenen kuvvetli rüzgarın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı (Deniz ulaşımında aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.