BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,95
ALTIN 2.427,93
HABER /  DÜNYA

MHP, Cumhurbaşkanı ile görüşecek mi ?

MHP lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Gül’den herhangi bir randevu taleplerinin olmadığını belirterek, Cumhurbaşkanı Gül’ün görüşmeler yaparak v...

Abone ol

MHP lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Gül’den herhangi bir randevu taleplerinin olmadığını belirterek, Cumhurbaşkanı Gül’ün görüşmeler yaparak vakit kaybetmek yerine olaylara sahiplenip hizmet etmesinin daha yararlı olacağını söyledi.
Grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını cevaplandıran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Taksim Gezi Parkı’nda başlayan ve Türkiye’nin çeşitli illerine yayılan olaylarla ilgili Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e bir görüşme yapıp yapmayacağının sorulması üzerine, “Sayın Cumhurbaşkanımızdan herhangi bir görüşme talebimiz olmamıştır. Kendisinin de bu manada bir daveti söz konusu değildir. Sayın Cumhurbaşkanımızın hergün öğlenden sonra başlayıp akşam saat 21.00’de Türkiye’nin her tarafında huzuru, istikrarı ve kardeşliği tehdit eden gelişmeler karşısında vakit kaybedip görüşme yerine sahiplenip hizmet etmesinde yarar vardır. Türkiye’yi huzura kavuşturmalıdır, birinci görevi budur” diye konuştu.
(İHA)