BIST 9.998
DOLAR 32,37
EURO 34,88
ALTIN 2.400,91
HABER /  SEÇİM

MHP Belediye Başkan Adayları kimler oldu?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin İstanbul adayını açıkladı.

Abone ol

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

Bu seçimlerin telafisi yoktur. Görmek lazım ki ülkemiz bıçak sırtında. Bu seçimler Cumhurbaşkanı ve genel seçimler Türkiye'nin istikbalini belirleyecek.
Kısır çekişmelerin tarafı olmak geleceğimizi sabote etmek. Gruplaşmaya zemin hazırlamak anlaşmazlıklara sebep olacaktır.

Başarıya duyduğumuz bağlılığı kimse zaafa uğratmamalı. Asılsız küslükler, suizanlar gönüllerini donduracaktır. Kucaklaşmak varken kutuplaşmak zarardır. Kardeşlik varken düşmanca tutum içinde olmak hiçbir vicdana sığmaz.

HİÇBİR SORUMLULUKTAN KAÇMADIK
Hiçbir zaman sorumluluktan kaçmadık. Zalimliğin her çeşidine gövdemizi siper ettik. Aziz milletim hizmetkarlarını dört gözle beklemektedir.
Kimsenin kimseye üstünlüğü yok. Aday olamayan arkadaşlarımızın arasında kırgınlık olmamalı.

BİZ KİMSEYE UŞAK OLMADIK
Seçimlerle ilgili asılsız haber ve yayınlara, anketlere itibar etmeyin. Kadromuz zannedilenin fersah fersah ötesinde. Biz başkalarının oyununda figüranlık yapmadık. Kimseye uşak olmadık.
Biz hiçbir küresel gücün etrafında pervane olmadık. Hainlere kucak açmadık. İmralı'ya sevdalanmadık.

ARTIK AKP'NİN DEVRİ GEÇTİ
Vatanımız da birdir, milletimiz de birdir. Bizim devletimiz de birdir, ülkümüzde bir. Türkiye'yi içten çökertmeye çalışan AKP'nin devri geçti.
Bunların yetmedi mi başarısızlıkları, ihanetleri… Bundan sonra felaketten, kötülükten başka neye şahit olacağız. 20 yıldır İstanbul nefes alamıyor. İstanbul suça teslimdir. İstanbul'un altı üstü buhran bunalımdır. Bir tarafta yolsulluk sel gibi yayılırken, diğer taraftan küçük bir azınlık büyük bir refah içinde yaşıyor.
Başbakan Erdoğan İstanbul'un önünü kapattı. İstanbul palavrayla yönetiliyor.

'GEMİ ALIP GEMİCİK DEMEDİK'
Biz gemi alıp gemicik demedik. Ona buna kardeşim deyip sonradan düşman olmadık. Merhum Sütçü İmam'ı Sütçü Nine yapacak kadar da süte su katmadık. Teröristsever olmadık. İmralı'ya sevdalanmadık. Çünkü biz adı belli, kimliği net, nereye varacağı gün gibi açık olan Milliyetçi Hareket Partisi'yiz. Bizim bayrağımızda, dilimizde bir. Türk milletini içten çökertmeye azmetmiş AKP'nin devri kapanmalıdır.

'İHANETLERİ YETMEDİ Mİ?'
Bunların aşırdıkları, başarısızlıkları, ihanetleri yetmedi mi? Bundan başka sızıdan, acıdan, fitneden başka neye şahit olacağız? İstanbul 20 yıldır nefes alamamaktadır. 20 yıldır sokak çeteleri, faizciler, imarcılar at koşturuyor. İstanbul'da 20 yıldır trafik çilesi azalmış mıdır? Kaçak yapılanma durmuş mudur? Altyapı çalışmaları bitmiş midir?

İstanbul'un başında 20 yıldır Recep Tayyip Erdoğan ve zihniyeti musallat olmuştur. 20 yıldır haramzadeler suç örgütleri AKP vizeli rantiyeciler faaldir. İstanbul suça teslimdir. Asayişsizlik diz boyudur. 20 yıl öncesine göre İstanbul'da trafik çilesi bitmiş midir? Şehir için seyahatlerde en küçük bir düzelme görülmüş müdür? Kaçak yapılaşma durmuş mudur? Sosyal ve ekonomik problemler çözülmüş müdür? Düzgün ve dengeli şehirleşme sağlanmış mıdır? 20 yıldır yapılan ve bizim görmediğimiz neler var İstanbul'da?

'İSTANBUL 20 YILDIR HİKAYE DİNLEDİ'
İstanbul'un tutacak bir yanı kalmamış mıdır? Suriyeli sığınmacılarla birlikte caddeler boyu dilenciler patlamış sokaklar kabusa dönmüştür. Eşitsizlik ahlaksızlık bölüşümdeki adaletsizlik ve ihmalkarlık milyonlarca İstanbulluyu mahvetmiştir. İstanbul 20 yıldır hikaye dinlemiş boş sözlerle oyalanmıştır.

'GÜLÜN SARISINA, BAŞIN TOPLUSUNA BAKMAYIZ'
İstanbullu kardeşim ne AKP'ye ne CHP'ye mahkum değildir. MHP'yi yok sayanlar 30 Mart'ta mahcubiyetten sokağa çıkamayacaktır. Biz gülün sarısına bakmayız, başın toplusuna bakmayız. İstanbul'u onların emellerine teslim etmeyiz.

Bu sefer biz kazanacağız. AKP güdümlü derin yapılanmaların çalışmalarına rağmen durmayacağız. Artık söz senin İstanbul'um.