BIST 10.232
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.407,85
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Mezitli'de okullar ilaçlandı

Mezitli Belediyesi tarafından başlatılan çalışmaların sıklaştırıldığı vurgulandı.

Abone ol

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Beledeyisi'ne bağlı ekiplerce gerçekleştirilen çalışmalarla birlikte bölgede bulunan ilk ve ortaöğretim kurumlarının bakım-onarımlarının yanı sıra temizlik ve ilaçlama çalışmalarının da yapıldığı bildirildi.

Mezitli'deki eğitim kurumları, 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı'na hazır hale getirilebilmesi amacıyla Mezitli Belediyesi tarafından başlatılan çalışmaların sıklaştırıldığı vurgulandı. Bu kapsamda okulların bahçe düzenlemesi ve ilaçlama çalışmaları tamamlanırken, eğitim kurumlarının boyanmasına yönelik işlemlerin de bitirildiği bildirildi. Söz konusu çalışmaları değerlendiren Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, okulların sorun ve sıkıntılarını bildiklerini ve yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde de bunları aşabilmenin gayreti içinde olduklarını anlattı.

Uğur Yıldırım, “Çocuklarımız için en iyisi yapabilmenin çabası içindeyiz. Bu noktada da çalışmalarımızı daha çok eğitim alanında yoğunlaştırdık. Okullarımızın ihtiyaçlarını oluşturulan bir program dahilinde gidermeye çalışıyoruz. İlçedeki tüm eğitim kurumlarını 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı'na hazır hale getirme noktasında Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz oldukça titiz bir çalışma yürütüyor. Talep ve istekler doğrultusunda bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.