BIST 9.985
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.432,74
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Meyra ve Mario Frangoulis’in klibi çekildi

Meyra’nın Dört tenor albümünde yer alan Vincero Perdero şarkısının klibi yeniden çekildi.

Abone ol

Dört büyük tenoru bir araya getirerek Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Meyra’nın Dört tenor albümünde yer alan Vincero Perdero şarkısının klibi dünyaca ünlü star Mario Frangoulis ile birlikte çekildi.

Meyra ve dünyaca ünlü tenor Frangoulis’in 4 Tenor albümünde birlikte düet yaptıkları İtalyanca Vincero Perdero şarkısının klibi, ikilinin canlı konser görüntüleri ve stüdyodaki kayıtlardan oluşuyor. İstanbul’da yapılan klibin yönetmenliğini Candemir Sipahi gerçekleştirdi.

Bilindiği gibi, ünlü tenor Frangoulis, Meyra'nın albümünün tanıtımı için Eylül ayında özel olarak ilk defa İstanbul'a gelmiş, ünlü ikili Ağustos ayında Bodrum Antik Tiyatro ve İstanbul Kuruçeşme Arena'da Frangoulis and Friends adı altında iki konser vermişti.

Dünyada çıkış yaptığı eseri olan Vincero Perdero şarkısını sadece Meyra’nın seslendirmesine izin veren Frangoulis, lirik soprano sesini klasik eserlerde Aria tekniği kullanarak, pop şarkılarında ise pop müzik tekniğini uygulayan Meyra için "Meyra Türkiye'nin tanıtım elçisi olabilir. Bu işi mükemmel yapacağına ve Türkiye’yi çok iyi yansıtacağına inanıyorum" değerlendirmesini yapıyor.

Ünlü tenor Frangulis, pop rock, neo klasik, etnoklasik, klasik etkili etnik pop türlerini bir araya getiren ender sanatçılar arasında yer alan Meyra’nın gerek sesiyle, gerek tekniğiyle dünyaca ünlü birçok isimden daha iyi bir konumda olduğunu söyledi.