BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,05
ALTIN 2.470,84
HABER /  GÜNCEL

Robot teknolojisiyle masaj

Masaj koltuğunun Türkiye’deki lider markası Cellini robot teknolojisini masaj koltuğuna uyguladı…

Abone ol

Uluslar arası bir marka olan “LİFE POWER” markasının özel çalışması olan bu ürün, yoğun bir çalışma sonucunda geliştirildi. Uzakdoğu masajının her ayrıntısını taşıyan LP-5300 i size hayallerinizin çok ötesinde bir masaj keyfi yaşatarak uyguladığı farklı masaj teknikleri ve özel tasarımı ile konforu evinize taşıyor…

Cellini ile Uzakdoğu masajını evinizde yaşayın…

Uyguladığı farklı pozisyonlarla farklı bir masaj rahatlığı sunan LP-5300 i, beden yapısına uygun oturma açısı ve kol pozisyonu ile kendinizi güvende hissetmenizi sağlıyor. Yüksek teknolojiye sahip tasarımı ve profesyonel masörlerin uyguladığı masaj teknikleriyle bedeninize derinliğine etki ediyor. Patentli hava sistemi ile desteklenmiş İki adet hava yastığı belinizin kıvrımlarını hassas bir şekilde sararak orantısız güç kullanımını ortadan kaldırıyor. Doğru noktaya çok daha etkili bir hava masajı uygulayarak size ve sevdiklerinize konforu bir adım daha yaklaştırıyor.

Sıra dışı tekniklerle sıra dışı masaj keyifi…

Özel tasarımı ile sıra dışı bir masaj keyfi yaşatan bu model senkronize hareket kabiliyeti ile her pozisyonda etkin bir masaj sağlıyor. Cellini LP-5300 i uyguladığı farklı uygulama teknikleri ile masajı eğlenceye dönüştürürken, infrared algılayıcı sistemi vücudunuzu tanıyarak masaj tekniklerini size özel hale getiriyor.

*Hareket eden akıllı koçak sistemi sayesinde sağa ve sola doğru hareket ederek ideal masaj aralığının ayarlanmasına olanak sağlıyor.
*Fonksiyonel kol masajı ile kolu tamamen kavrayarak basıncın etkisini arttırıyor.

*Yeni ayak masajı aparatıyla kişinin bacak boyuna göre masaj uygulayarak her pozisyonda mükemmel bir baldır masajı sağlıyor.