BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.501,18
HABER /  GÜNCEL

Metrobüs durağında etek altı sapığı

Üsküdar'daki metrobüs durağında kadınların uygunsuz fotoğraflarını çektiği iddia edilen bir kişi suçüstü yakalandı

Abone ol

Metrobüs durağına inen merdiven altında kadınların etek altı fotoğraflarını çeken bir kişi lüks bir araçta suçüstü yakalandı. Olay, Uzunçayır metrobüs durağında yaşandı.

155 polis imdat hattını arayan bazı vatandaşlar, bir kişinin metrobüs durağında kadınların fotoğraflarını çektiğini ihbar etti. 

LÜKS ARAÇTA SUÇÜSTÜ

Kısa sürede olay yerine gelen önleyici büro hizmetlerine bağlı polis ekipleri, Hasat T., isimli şahsın metrobüs durağına bağlantı oluşturan üst geçidin altına park ettiği lüks otomobilinin içinden kadınların fotoğraflarını çektiğini belirledi.

MAKİNADAN KADIN FOTOĞRAFLARI ÇIKTI

Hasan T'nin fotoğraf makinesini el koyan polis, yaptıkları ilk incelemede makinede kayıtlı çok sayıda kadına ait fotoğraf olduğunu tespit etti. Digital fotoğraf makinesine el koyan polis, Hasan T'yi gözaltına alarak karakola götürdü.

EVLİ ÇIKTI

Doğancılar Polis Merkezi'ne götürülen zanlı, burada kendisine soru soran gazetecilere röntgencilik yapmadığını, yanlış anlaşıldığını söyledi. Evli olan zanlıya ait lüks otomobil ise suçüstü yakalandığı Uzunçayır metrobüs durağında kaldı. Hakkında tutanak tutulan Hasan T., bir süre sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

EŞEK DUTLARI YİYİNCE ÜNİVERSİTE

ÖĞRENCİSİ GENÇ ÖLDÜ...
[PAGE]EŞEK DUTLARI YEDİ CİNAYETİ

DİYARBAKIR'ın Çüngüş İlçesi'ne bağlı Atalar Köyü'nde, bir eşeğin dutları yemesi üzerine başlayan tartışma silah, taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Eşeğin yediği dutların sahibi Cabir Koç'un tabancayla ateş açması sonucu vurulan Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencisi 22 yaşındaki Fahrettin Başkurt yaşamını yitirdi.

Çüngüş'ün Atalak Köyü'nde dün meydana gelen olayda Cabir Koç, eşi ve çocuklarıyla bahçesindeki ağaçlardan topladıkları dutları kurutmak için bahçede bezlerin üzerine yaydıktan sonra evlerine gitti.

İddiaya göre, bir süre sonra Başkurt ailesine ait olduğu belirtilen eşek, bahçeye girerek dutları yemeye başladı.

Bunu gören Cabir Koç, yakınları ile eşeğin sahibi Mahmut Başkurt'un evine giderek tartıştı. Uzun süren tartışma kavgaya dönüştü. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada Mahmut Başkurt ile eşi Nazlı Başkurt, başından ve vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

ÜNİVERSİTELİ GENÇ KARNINDAN VURULDU

Kavga sırasında Cabir Koç, iddiaya göre üzerindeki tabancasını çekerek Başkurt ailesi bireylerinin üzerine ateş açtı. Bir kurşun Başkurt ailesinin İstanbul Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi olan oğlu Fahrettin Başkurt'un karnına isabet etti.

1.20120723133526.jpg

Köye gelen güvenlik güçleri, kısa sürede kontrolü ele alarak ambulans çağırdı. Karnına isabet eden kurşunla ağır yaralanan üniversiteli Fahrettin Koç, ambulansla önce Çermik Devlet Hastanesi'ne götürülürek ilk müdahalesi yapıldı. Başkurt, sevk edildiği Diyarbakır'a getirilirken yolda yaşamını yitirdi. Yaralı baba Mahmut ve anne Nazlı Başkurt ise ayakta tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildi.

TUTUKLANDI

Olayların büyümemesi için köyde geniş güvenlik önlemi alan jandarma, cinayet şüphelisi Cabir Koç'u gözaltına aldı. Karakolda sorgusu tamamlanan Koç, dün akşam Çüngüş Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemede ifadesi alınan Koç tutuklanırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YENİ EVLİ ÇİFTİN TALİHSİZ ÖLÜMÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]
KORKUNÇ ÖLÜM

MANİSA'nın Kula İlçesi'nde 36 yaşındaki Aydın Furuncu yönetimindeki kiralık hafif ticari araç, kontrolden çıkıp park halindeki kamyona arkadan çarptı. Metal yığınına dönen araçtaki Aydın Furuncu ile 10 gün önce evlendiği eşi 25 yaşındaki Cahide Furuncu yaşamını yitirdi. Çiftin, Antalya'dan balayından döndüğü öğrenildi.

Kaza, Kula İlçesi’ne bağlı Yurtbaşı Köyü yakınlarında bugün saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Kent merkezindeki bir fotoğraf stüdyosunda çalışan Aydın Furuncu, geçen 13 Temmuz’da, Cahide Furuncu ile dünyaevine girdi.

Çift, düğünün ardından Aydın Furuncu’nun kiraladığı 45 NH 111 plakalı hafif ticari araçla balayı için Antalya’ya gitti. Tatillerini tamamlayan yeni evli çift, Manisa’ya dönmek üzere yola çıktı. Aydın Furuncu, yönetimindeki araç, Yurtbaşı Köyü’nde belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Savrulan araç, yol kenarında park halindeki 45 AL 784 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonun altına girip hurdaya dönen aracı görenler sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık görevlileri, yeni evli çiftin yaşamını yitirdiğini belirledi. Aracın içinde sıkışan çiftin cesedi, itfaiyenin çalışmasıyla çıkartılıp Manisa Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Acı haberi alan Furuncu çiftinin yakınları sinir krizi geçirdi.

"EŞİN SENİ ALDATIYOR" DEDİLER KENDİNİ ASTIĞI
İPTEN SON ANDA ALINDI...
[PAGE]İPTEN ALDILAR

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde 2 çocuk annesi 32 yaşındaki A.T., gece yarısı evde kendini asarak intihara kalkıştı.

Bir süre önce eve gelen ve eşini bulamayınca polise giderek kayıp başvurusunda bulunan 42 yaşındaki K.T., polislerle birlikte ikinci kez eve gelince eşini merdiven boşluğuna asılı halde buldu. İp kesilerek kurtarılan ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan genç kadının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olay, dün gece 00.30 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi Soğanlı Mahallesi Söğütlü Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, akşam yemeğinden sonra dışarıya çıkan K.T. kayınbiraderi ile görüştü.

EŞİN SENİ ALDATIYOR DENİNCE

İddiaya göre ayınbiraderinin, 'Eşin seni aldatıyor. Dikkatli ol' demesi üzerine eve dönen K.T. eşini evde bulamayınca 2 çocuğunu alarak kayınbiraderine bıraktı. Kayıp başvurusu için karakola giden K.T., polislerle birlikte ikinci kez eve gelince eşini merdiven boşluğunda asılı halde buldu. İp kesilerek kurtarılan genç kadın Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

A.T.'nin sağlık durumunun iyi olduğu ve olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

KAMYONUN KASASINI AÇTIĞI ANDA
ÖLÜM GELDİ...
[PAGE]DEMİRLERİN ALTINDA CAN VERDİ

Maltepe Mahallesi'nde bulunan özel bir üniversite hastanesi inşaatına 34 LSF 20 plakalı TIR'ıyla demir getiren Ercan Özcan şantiye girişine aracını park ederek TIR'ın dorsesine yöneldi.

Demirlerin şantiyede çalışan işçiler tarafından indirilmesi için dorsenin yan kapağını açan Özcan, bir anda devrilen demir yığınının altında kaldı.

Olayı gören şantiye çalışanları hemen talihsiz adamı demirlerin altından çıkarmak için çalışmaya başladı.

0.20120723144538.jpg
Tonlarca ağırlıktaki demirlerin altından çıkartılan Özcan, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, talihsiz adamın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu?na kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

ENGELLİ GENCİN HAZİN SONU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

BALKONDAN SON BAKIŞI OLDU

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde 9. kattaki evlerinin balkonundan düşen zihinsel engelli genç öldü

Edinilen bilgiye göre, Yeşilöz Mahallesi, Bahçesaray Sitesi, ailesiyle birlikte evin mutfak balkonunda oturan İsrafil Ünal (17) bir müddet sonra ailesinin yanından ayrılarak evin salondaki balkonuna çıktı. Demir korkuluktan tutunup balkondan aşağı sarkan Ünal, dengesini kaybederek beton zemine düştü.

Anne Nurhayat ile baba İbrahim Ünal, zihinsel engelli çocuklarının bir süre sonra yanlarına geri gelmemesinden endişelenerek, evde aramaya başladı.

Aile, bir müddet sonra apartmanın beton zemininde çocuklarının cansız bedenini buldu. Gencin cansız bedenini gören anne Nurhayat Ünal sinir krizi geçirdi.

İsrafil Ünal’ın cesedi Sorgun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.