BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.439,01
HABER /  GÜNCEL

Metro Turizm'de muavin rezaleti!

Metro Turizm'deki taciz iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Otobüste mastürbasyon yaptığı iddia edilen muavinin ardından bu kez de bir başka muavin bir kadın yolcunun uygunsuz fotoğrafını yayınlamakla suçlandı.

Abone ol

Metro Turizm'de yeni taciz iddiası! Kadın yolcu uyurken fotoğrafını çektiği iddia edilen E.U. adlı Metro Turizm'in muavini, önce kendini ifşa edenleri dava edeceğini söyledi ardından da sosyal medya hesabının hacklendiğini iddia etti.

Emre Uzun adlı Metro Turizm muavininin Facebook hesabından, otobüste uyuduğu sırada göğüsleri görünen bir kadının fotoğrafı 'cinsel taciz' içeren bir ifade ile paylaşıldı.

Muavin takipçileri için iki seçeneği ankete açtı. Olay sosyal medyada gündem olurken söz konusu şahıs önce kendisini ifşa edenlere dava açacağını söyledi ardından tepkiler üzerine hacklendiğini iddia etti.

Odatv'nin ulaştığı Metro Turizm yetkilileri ise söz konusu şahsın kendilerinin çalışanı olduğunu doğruladı. Çalışan hakkında soruşturma başlatıldığını söyleyen yetkililer, şahsın merkeze çağrıldığını ifade ettiler. Şahsın Metro Turizm'e, hesabının hacklendiği savunması yaptığını da aktardılar.