BIST 10.046
DOLAR 32,33
EURO 34,73
ALTIN 2.407,56
HABER /  GÜNCEL

Metristeki Karaahmetten mektup

Yılbaşı akşamı uyuşturucu bulundurmak suçundan cezaevine giren magazin yazarı Yiğit Karaahmet bu kez mektup yazdı.

Abone ol

Yaklaşık 1 aydır Metris Cezaevi'nde bulunan Akşam yazarı Yiğit Karaahmet, cezaevinden mektup gönderdi... İşte Karaahmet'in o mektubu...

Herkese merhaba,

Takip edebildiğim kadarıyla şu an medyanın fışfışları merak içinde. Arkadaşlarım da durumumu merak ediyor. Aç mıyım? Param var mı? Beni arıyorlar mı? Don-atlet giyiyor muyum? Sizleri meraktan kurtarayım istedim.

Tamamen kendi hatam sonucu başıma gelen bu olaylardan dolayı şimdi cezaevindeyim. Bunun için kendimden başka kimseyi suçlamıyorum. Evet, bir hata yaptım ve cezamı çekmeye çalışıyorum. Ama gördüğüm kadarıyla daha ben dava dosyasını görmeden birtakım haberlerle üstüme başka bir suç yapıştırılmaya çalışılıyor. Buraya girdiğimden beri arkadaşlarım, ailem desteklerini hiç esirgemediler. Çünkü mağdur olduğumu biliyorlar. Gerek maddi, gerek manevi hep yanımdalardı. Maddi bölümünü geçelim manevi destekleri bu zorlu süreç içinde bir nebze olsun yüzümü güldürebiliyor. Arkadaşlarım kütüphanelerini neredeyse buraya taşıdılar. Ben de yolladıkları kitapları okuyorum. Büyük bir iştahla yiyerek tüketiyorum. Sonra da onları Metris'e bağışlıyorum. Gerek avukatlarım, gerek ziyaretçilerimle sürekli iyi niyet ve destek mesajları gönderiyorlar. Ve zarif insanlar oldukları için verdikleri desteği ortalığa dökmüyorlar. Bizde böyledir. İyililik yaparsın ve bu aramızda kalır.

Benim hatam yüzünden birilerine vurmaya çalışmak çok aşağılık bir şey. Onların hiç alakalarının olmadığı bir konuda adlarını bu olaya karıştırdığım için özür dilerim.

Ha, bir de don meselesi var tabii. Evet burada donum yok ama merak etmeyin. Yaptıkları trajik hatayla 105 gr. kokainin evimden çıktığını yazanlara açacağım tazminat davalarıyla onların donlarına kadar her şeyini alacağım için, bu sorunu da böyle çözeceğim.

Beni düşünen, merak eden, soran herkese sevgiler. Yakında yine görüşebilmek dileğiyle

Medyatava