BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,09
ALTIN 2.470,94
HABER /  GÜNCEL

Kayıp kızlardan biri ölü bulundu FLAŞ

Bingöl'de 4 gün önce kaybolan 13 ve 8 yaşındaki kızlardan biri ölü olarak bulundu. Ailelerin feryatları yürek dağladı.

Abone ol

Bingöl'de 4 gün önce kaybolan 13 ve 8 yaşındaki iki kız çocuğundan biri ölü bulundu. Mardin'in Mazıdağı ilçesinde ise, çocuklara "ameliyat oldunuz mu, hastalığınız var mı" gibi sorular soran bir kişi gözaltına alındı.

Bingöl-Genç karayolunun 10. kilometresinde, Çapakçur Deresi bölgesinde bir kız çocuğu görüldüğü bilgisini alan Ayaz ailesi ve yakınları, İçmeler mevkiinde Göynük Çayı kıyısındaki olay yerine gittiklerinde, Asliye Ayaz'ın cesediyle karşılaştı.

Asliye Ayaz'ın ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi.

Asliye Ayaz'ın (8) cesedi, polis ve savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Bingöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmayan Ayaz'ın cesedi otopsi yapılmak üzere ambulansla Malatya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Bu arada, Bingöl Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada da kayıp kız çocuklarından Zeynep Varış'ın (13) bulunması için arama çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

Bingöl'de, 22 Ocakta kitap almak için Saray Mahallesi'ndeki Temel Yapı Konutlarında bulunan evlerinden kitap almak için ayrılan Zeynep Varış (13) ile dayısının kızı Asliye Ayaz'dan, 4 gündür haber alınamıyordu.

Son olarak, iki çocuğun kaybolmadan önce Hastane Caddesi'nde yürürken bir apartmanın güvenlik kamerasına takılan görüntüleri ortaya çıkmıştı. Ailelerin ortaya çıkardığı görüntüler Emniyet ekiplerine teslim edilmişti.