BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,05
ALTIN 2.520,99
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Metiner o tokata öyle bir savunma yaptı ki

CHP'li milletvekiline mecliste tokat atan AK Parti vekili canlı yayında olay bir savunma yaptı. CHP'li vekilin kendisine "şerefsiz" dediğini iddia etti.

Abone ol

İNTERNETHABER- Meclis'teki 4+4+4 yasası sırasında CHP'li vekilin üstüne yürüyerek büyük bir kavga çıkaran Mehmet Metiner, Habertürk ekranında kendini savundu. Hayli öfkeli bir üslup kullanan Metiner, "LAN" dediği için özür diledi.

CHP'li vekilin kendisine saldırdığını öne süren Mehmet Metiner, kavganın ihalesini de ona bıraktı.

"AĞZIMDAN LAN SÖZÜ ÇIKTI"

Metiner'e göre olay aynen şöyle gelişti;

-"Görüntüleri izleyen şerefsiz diye bağırarak üstüme yürüdüğünü herkes görür. Veli Ağbaba, bir arkadaşımızın kastında sakalını kastederek "şeytani sakal" (Harun Karacağı - AK Parti vekilini kastediyor) diyor. En ağır suçlamalarda bulunuyor. Meclis Başkanı kendisini ikaz ediyor.

Bende orada sadece "saygılı ol" diye ikaz ediyorum. Ama o öfke anında ağzımdan "lan" kelimesi çıkıyor. "Lan" kelimesi için Türkiye halkından özür dilerim. Hoş bir şey değil. Keşke o söz çıkmasaydı."

ŞEREFSİZ... ŞEREFSİZ...

Mehmet Metiner CHP'li vekilin 'lan' sözüne karşılık kendisine daha ağır hakaretlerde bulunduğunu iddia ederek, şu savunmayı yaptı;

-"Dönüp bana bin kat ağır şeyler söylüyor. Kürsüden üzerime doğru yürüyerek "şerefsiz... şerefsiz... gel... gel" diyerek üstüme doğru yürüyor. Ben de o CHP milletvekilinin anladığı dilden konuşuyorum. Şiddet yok ama... Kürsüye yürüdüğüm iddiası yalandır. Kınıyorum bu haberleri"...

RAHMETLİ ANAMA KÜFRETTİ

Mehmet Metiner canlı yayında öyle öfkeliydi ki CHP'li vekilin daha önce ona yönelik sarfettiği sözlerden dolayı da hayli kinlenmişti. Annesine küfredildiğini öne süren Metiner, "Tutanaklara bakın lütfen... Senim rahmetli anam için söyledikleri sözlere bakın. Irkçı, kaypak, dönek, sen bir milletvekilliğine sattın dedi... Ben lan kelimesini kullandığım için son derece üzgünüm. Ama üstüme şerefsiz diye yürüyen vekile haddini bildiririm. Herkes haddini bilecek" dedi.

İŞTE CANLI YAYINDAN YAYILAN O ÖFKE