BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Meteorolojiden sağanak uyarısı!

Yeni günde hava nasıl olacak? İşte yurtta beklenen sıcaklılar...

Abone ol

Sıcaklıklar azalıyor, güneş yerini yağışa bırakıyor. Ekim sayının gelmesi ile birlikte düşen sıcaklıklar kendini hissettirecek. Meteoroloji bazı illeri sağanak yağışa karşı uyardı...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Güney ve İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güneyi ile Balıkesir, Bursa, Bilecik, Eskişehir, Kırşehir ve ilk saatlerde Ankara çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle doğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da güney ve batı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Güney ve doğusunun parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Balıkesir, Bursa ve Bilecik çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, güney ve iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, güneyi ile Eskişehir, Kırşehir ve ilk saatlerde Ankara çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Batısının parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu, batısının parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.