BIST 10.511
DOLAR 32,29
EURO 35,04
ALTIN 2.477,08
HABER /  GÜNCEL

Meteoroloji'den önemli uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı İşte bölge bölge beklenen sıcakllıklar

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü  beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı İşte bölge bölge beklenen sıcakllıklar

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey ve iç kesimlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış geçişlerinin görüleceği bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç kesimler ile Doğu Karadeniz'de 4 ila 6 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, ülkemizin güney kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'in batısında kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esecek.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'in batısında kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (deniz ulaşımında aksamalar, vb.) vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu, zamanla kuzey ve doğusu parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar bölgenin doğusu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik) kısa süreli ve yerel olmak üzere, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek. Rüzgar; Kıyı Ege'de kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin iç ve doğu kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Isparta çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; Batı Akdeniz'in batısında kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Konya, Karaman, Aksaray, Niğde, Nevşehir, Kayseri, Kırşehir ve Yozgat çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerine kadar bölge geneli kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı, zamanla çok bulutlu, bölge geneli kısa süreli ve yerel olmak üzere, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.