BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Meteoroloji'den 4 il için son dakika uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika açıklamasına göre Antalya, Muğla, İzmir ve Aydın'ı şiddetli yağış bekleniyor.

Abone ol

Meteoroloji, Antalya, Muğla, İzmir ve Aydın’da çok kuvvetli yağış görüleceğini bildirdi. Vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bazı iller için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Batı Akdeniz Bölgesi'nde hava parçalı çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde geçecek.

Hava sıcaklıkları Antalya'da 20, Burdur'da 16, Isparta'da 14 ve Muğla'da 15 derece olarak tahmin ediliyor.

MUĞLA VE ANTALYA

Yağışlar, Muğla il genelinde ve Antalya'nın batı kıyı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olacak. Rüzgar güney yönlerden orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetlice esecek.

DENİZLERDEKİ DURUM

Denizlerde ise rüzgarın güneydoğudan 3 ila 5, Antalya Körfezi açıklarında 6 ila 7 kuvvetinde esmesi, dalganın da 1 ila 3 metreye ulaşması bekleniyor. Hava çok bulutlu yer yer sağanak, gök gürültülü sağanak yağışlı, görüş ise orta, yağış da zayıf olacak.

İZMİR

İzmir'in güneybatı ilçeleri olan Güzelyalı, Bornova, Kemalpaşa, Bayındır, Gaziemir, Güzelbahçe, Narlıdere, Balçova, Buca, Menderes, Urla, Çeşme, Seferihisar, Selçuk, Torbalı ve Tire'de sağanak yağış etkili olacak.

İzmir'in Selçuk, Ödemiş, Tire, Kiraz, Beydağ, Bayındır ve Torbalı gibi doğu ilçelerinde sağanak yağış görülecek.

AYDIN

Ayrıca, Aydın'da Didim ve çevresinde 100 kilo ve üstü, Aydın Merkez, Söke, Koçarlı, Karpuzlu, İncirliova ve Germencik çevrelerinde çok kuvvetli yağış bekleniyor.

Vatandaş ve ilgililerin yağış konusunda dikkatli ve tedbirli olması istendi.

5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN HARİTALARI İSE ŞÖYLE:
HARİTALI HAVA TAHMİN RAPORLARI 5 GÜNLÜK.png