BIST 10.159
DOLAR 32,17
EURO 35,03
ALTIN 2.472,17
HABER /  SPOR

Mesut Özilden Arsenal yorumu

Mesut Özil'in Arsenal'den teklif aldı mı? Türk kökenli başarılı futbolcu transfer söylentileriyle ilgili konuştu.

Abone ol

Alman Birinci Ligi takımlarından Werder Bremen'de oynayan Türk kökenli Alman milli oyuncu Mesut Özil, İngiliz gazetelerinde Arsenal'ın kendisi için 17 milyon Avro ödemek istediği yönündeki teklifi duymadığını söyledi.

Mesut, Kicker dergisinde yer alan haberde, Arsenal'ın teknik direktörü Arsene Wenger'in kendisini transfer listesinin başına koyduğu yönündeki bir soruya karşılık, ''Bunu duymadım'' cevabını verdi.

Mesut'un menajeri Reza Fazeli, bu konuda her hangi bir şey söylemeyeceğini, Mesut'un 2011 yılına kadar Werder Bremen ile sözleşmesi olduğunu ifade etti.

Manchester United'in, Avrupa Ligi'nde Avusturya Wien takımına karşı oynadıkları karşılaşmada kendisini izlettirdiğinin hatırlatılması üzerine de Mesut, ''Böyle şeyler beni ilgilendirmiyor'' dedi.

Werder Bremen Kulüp Müdürü Allofs ise, Mesut'un Bremen'de kalmasını istediklerini ve bunun için çaba sarf ettiklerini kaydetti.

İngiliz Daily Star, Arsenal'in Mesut'u en geç sezon sonunda transfer etmek ve bunun için 17 milyon Avro transfer ücreti ödemek istediğini yazmıştı.