BIST 10.319
DOLAR 32,23
EURO 34,77
ALTIN 2.453,63
HABER /  POLİTİKA

Eve dönenlere para verilecek mi?

Mahmur Kampından Türkiye'ye geleceklere 5 bin lira verileceği iddialarına hükümetten yanıt var.

Abone ol

H.Kübra KOCAOĞLU
İNTERNETHABER

ANKARA-AK Parti MYK toplantısı AK Parti Genel Merkezinde başladı. Gündemde demokratik açılım için Mahmur'un boşaltılması var.

MYK toplantısı için AK Parti Genel Merkezi'ne gelen Atalay, ''Mahmur kampından geleceklere 5 bin TL yardım yapılacağı'' haberleriyle ilgili olarak, ''Hiç öyle bir şey yok. Hepsi yalan haberler'' dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, "Mahmur'dan geleceklere 5 bin lira verileceği söyleniyor, ne diyorsunuz?" sorusuna; "Sayın Başbakan ve İçişleri Bakanı'ndan duymadığınız hiçbir şeye itibar etmemenizi rica ediyorum. Resmi ağızlardan bir açıklama yoktur" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç da  Bozdağ'ı doğruladı. "Hükümetten bir açıklama yapılmadan bu tür haberlere inanılmaması gerektiğini söyleyen Kılıç,"Bu konuyla ilgili gerekli açıklamalar yarın Meclis'te yapılacak, kamuoyunun kafasını karıştıracak açıklamaları benimsemeyin" şeklimde konuştu.

Bozdağ, Sincan 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Osman Kaçmaz hakkındaki soruşturmayla ilgili soru üzerine, ''Şu anda bilgim yok, bilgi sahibi olunca değerlendirme yaparım'' dedi.