BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,11
HABER /  SPOR

Mesut Özil bu sefer kıyafeti ile konuşdu

Mesut Özil, giydiği kıyafetle İngiltere’de gündeme otururken, İngiliz gazeteler yıldız oyuncunun futbolundan uzaklaşmaması çağrısında bulundu.

Abone ol

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, giydiği kıyafet sebebiyle İngiltere'de konu oldu. İngiliz Daily Mail gazetesi, yıldız futbolcunun sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraftaki kıyafetini 'kötü bir seçim' olarak değerlendirdi ve "Lütfen futbolu terk etme Mesut Özil” yorumunda bulundu.

13 hafta sahalardan uzak kaldı
Bu sezon sol dizindeki kas yırtılması sebebiyle 13 hafta sahalardan uzak kalan 26 yaşındaki oyuncu, çıktığı 18 maçta 4 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Mesut Özil, Arsenal'in Premier Lig'de son oynadığı ve 3-1 galip ayrıldığı Hull City karşılaşmasının ardından teknik direktörü Arsene Wenger tarafından övgüyle bahsedilmişti. Kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Wenger, “Mesut harika bir şekilde gelişiyor ve yine muhteşem bir maç oynadı. Maça olan etkisi çok fazlaydı" ifadelerini kullandı. Yıldız isim ayrıca, Arsenal'de şubat ve nisan aylarının en iyi oyuncusu seçilmişti.

mesut.jpg