BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Messi'yi küplere bindiren kıyaslama!

Lionel Messi, Arjantin ile Katalan ekibinin birbirleriyle karşılaştırılmasına sinir oldu

Abone ol

Dünyanın en iyi futbolcusu olarak gösterilen Lionel Messi, Arjantin ve Barcelona'nın karşılaştırılmasının hata olduğunu söyledi.

Barcelona'nın süper yıldızı Lionel Messi, Arjantin ile Katalan ekibinin birbirleriyle karşılaştırılmasının son derece anlamsız olduğunu düşünüyor. Son dönemlerde Arjantin teknik direktörü Sergio Batista'nın yaptığı açıklamalar sonrası Arjantin'in Barça gibi oynamak istediği konuşulur hale gelmişti. Ancak Messi, bu karşılaştırmanın gereksiz olduğunu söylerken, Uruguay'la oynanacak çeyrek final öncesi düzenlenen basın toplantısında "Arjantin'le Barcelona'yı karşılaştırmak hata olur." ifadesini kullandı.

Barça'da uzun zamandır birlikte olduklarını belirten Messi, "Arjantin'de de yine bir süredir birlikte oynayan oyunculardan kuruluyuz ve bu uyum için çalışıyoruz. Ancak iki ekibi karşılaştırmak son derece mantıksız." dedi. Copa America çeyrek finalinde Uruguay'la yapacakları maça da değinen Lionel Messi, "Uruguay maçı çok zor olacak. Ancak kupayı kazanmak istiyoruz. Arjantin'in buna ihtiyacı var." şeklinde konuştu.