BIST 10.259
DOLAR 32,23
EURO 34,80
ALTIN 2.417,95
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Mersin İdmanyurdu'nda bir transfer daha

Bank Asya 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda transfer çalışmaları sürüyor.

Abone ol

Kırmızı-Lacivertlilerde son olarak Altay'dan Mehmet Budak ile prensip anlaşmasına varılırken, geçen sezon Ankaragücü'nden kiralanan Mustafa Aydın ile de yola devam etme kararı alındı.

Yeni sezonun ilk etap kampını Kızılcahamam'da tamamlayan Kırmızı-Lacivertlilerde, futbolculara verilen 4 günlük iznin yarın tamamlanacağı ve ikinci etap kamp çalışmalarının da yarın yine Kızılcahamam'da sürdürüleceği bildirildi.

22 Temmuz'a kadar burada çalışacak olan Mersin İdmanyurdu'nda sezonun son kampının da 26 Temmuz'da Avusturya'da gerçekleştirileceği ve bu kampa kadar da 35 olan futbolcu sayısının da 25'e düşürülerek, ideal kadronun şekillenmesi bekleniyor.

Bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Mersin temsilcisinde, diğer yandan da transfer çalışmaları da devam ediyor. Stoper konusunda arayış içinde olan Kırmızı-Lacivertlilerde, Altay'dan Mehmet Budak ile prensipte anlaşmaya varıldığı ve bu oyuncunun yarın başlayacak olan ikinci etap kamp çalışmalarına katılacağı ve resmi sözleşmenin de önümüzdeki günlerde imzalanacağı öğrenildi.

Bunun yanında geçtiğimiz sezon Ankaragücü'nden kiralık olarak kadroya dahil edilen Mustafa Aydın ile yola devam etme kararı alındığı açıklandı.

Öte yandan, bir dönem Mersin İdmanyurdu formasını giyen Mehmet Çolak'ın yeniden takıma döneceği iddialarıyla ilgili olarak Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı'dan açıklama geldi. Kahramanlı, Mehmet Çolak'ı çok fazla tanımadığını ancak kendisiyle geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptıklarını söyledi.

Çolak'ın Mersin'e ve Mersin İdmanyurdu'na olan sevgisinin farkında olduklarını kaydeden Kahramanlı, ancak Çolak'ın bu sezon takıma kazandırılmasının da mümkün olmadığını, ama önümüzdeki
sezon kadroda kendisini düşünebileceklerinin altını çizdi.

Kırmızı-Lacivertli ekipte transfer konusunda bu gelişmeler yaşanırken, yeni sezonla ilgili olarak düzenleneceği belirtilen açılış törenine yönelik çalışmaların da sürdürüldüğü belirtildi.

Bu kapsamda tarihi Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda yapılacağı açıklanan sezon açılışının sade ancak renkli bir etkinliğe sahne olacağı belirtildi. Yapılan görüşmelerin ardından da Suriye Milli Takımı'nın kente davet edilerek, Mersin İdmanyurdu'nun sezon açılışı kapsamında bir hazırlık maçı yapılması yönünde karar alındığı
öğrenildi.