BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Mersin İdmanyurdu'na haciz şoku!

Bank Asya 1'nci Ligi'nin, zirveye oynayan takımlarından olan Mersin İdmanyurdu'nda haciz şoku yaşandı.

Abone ol

Antalya'da faaliyet gösteren Cornerspor Futbol Organizasyon, 2009'da alacağı olan 80 bin TL için haciz işlemi gerçekleştirdi.

Mersin 4'ncü İcra Müdürlüğü'nde 2010/10583 numaralı dosya ile işleme konulan dosya için icra memuru, ilgili firmanın Avukatı Didem Düzen polis eşliğinde alacakla ilgili haciz işlemi için Mersin İdmanyurdu'nun kamp yaptığı Macit Özcan Spor Kompleksi'ne geldi. Tesisin yetkilileri ile icra ve avukat arasında bu konuda bir süre sert tartışmalar yaşandı. Avukat Didem Düzen, yönetici Mehmet Işık ile Menajer Serkan Damla'nın icra işlemini durdurma ve erteleme çabasına karşı koydu.

Yapılan tüm girişimlere rağmen tesisin bodrum katında takımın soyunma odasının önüne sandalye koyarak bir süre kapıyı beklemeye başlayan avukatın ısrarı ile, odanın kapısının açılmasına karar verildi. Bunun üzerine bir süre beklenen malzemecinin gelmesiyle soyunma odasının kapısı açıldı.

İcra memurları ile soyunma odasına giren Avukat, Mersin İdmanyurdu'nun dolaplarda yer alan henüz giyilmemiş olan forma, konç ve dizliklerine el koyarak haciz işlemini gerçekleştirdi.