BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,83
ALTIN 2.412,39
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Mersin İdmanyurdu galibiyetle tanıştı

Bank Asya 1. Ligi takımlarından Mersin İdmanyurdu yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Abone ol

3. etap kamp çalışmaları kapsamında Avusturya'da bulunan Kırmızı-Lacivertlilerde oynanan hazırlık maçlarıyla da ideal kadro oluşturulmaya çalışılıyor.

Kızılcahamam'da iki ayrı etapta kamp çalışması yaptıktan sonra Avusturya'ya geçerek, Viyana kentine bağlı Vösendorf kasabasında çalışmalarını sürdüren Mersin temsilcisinde ideal kadro şekilleniyor. Teknik Direktör Yüksel Yeşilova, kamp kapsamında oynanan hazırlık maçında ligde sahaya süreceği ilk 11'i belirlemeye çalışırken, her oyuncusuna da şans vermeye çalışıyor.

Son olarak Avusturya'nın profesyonel liglerinde oynayan Türk futbolculardan kurulu karma bir takımla karşı karşıya gelen Mersin İdmanyurdu, hazır bir görüntü vermedi. Özellikle orta alanda çok top kaybeden ve zaman zaman savunmada bireysel hatalar yapan Kırmızı-lacivertliler, buna rağmen mücadelenin 48. dakikasında Tunç Behram'ın ayağından bulduğu golle rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Mücadelenin her iki yarısına da farklı bir kadroyla çıkan Mersin temsilcisi, alınan bu sonuçla birlikte aynı zamanda da hazırlık dönemindeki ilk galibiyetini almış oldu. Kızılcahamam'daki kamp döneminde oynadığı 3 maçın 2'sinde berabere kalıp, birinde de sahadan boynu bükük ayrılan Mersin İdmanyurdu'nda Avusturya kampının da 7 Ağustos'a kadar devam edeceği bildirildi.