BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,78
ALTIN 2.393,74
HABER /  GÜNCEL

Merdiven altında parçalanmış ceset

Bir kafede çalışan işçi, sipariş götürdüğü sırada merdiven boşluğunun altından gelen kötü kokudan şüphelendi ve...

Abone ol

Kadıköy İmam Ramiz sokaktaki bir kafede çalışan işçilerden biri sipariş götürdüğü sırada merdiven boşluğunun altından gelen kötü kokudan şüphelendi.

Kafe çalışanı merdiven boşluğunun altına baktığında yüzünün bir bölümü parçalanmış bir kadına ait cesedi gördü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Olay yeri inceleme ekiplerinin görülmemesi için merdiven boşluğunun altına bırakılan cesette inceleme yaptı.

CESET ÜZERİNDEN ÇIKAN EV NUMARASI CİNAYETİ ÇÖZDÜ

Yapılan incelemede kadın cesedinin üzerinden bir ev telefonu numarası ve çalışma belgesi çıktı. Cesede ait bir kimlik bulunmadığı için polis ev numarasından olayı çözmeye çalıştı. Fatih'te bulunan evin numarası arandığında Akılcan Cumaniyazova adı kişi yanında kalan Türkmenistan uyruklu Atabek Cumyazov'un kayıp olduğunu ifade etti.

Atabek Cumyazov polise verdiği ifadede, 35 yaşındaki kadının kendisinin yanında misafir olarak kaldığını iş aramak için evden ayrılarak, Merdivenköy'deki Yoldaş isimli arkadaşının yanına gittiğini söylediği öğrenildi. Polis bu kez de Yoldaş adlı kişiyi bularak sorguladı. Yoldaş adlı bu kişinin, "Akşam saatlerinde Akılcan Cumaniyazova ve Ruslan Jumaro ile birlikte boş bir binada içki içtik. Ruslan Jumaro, Cumaniyazova'yı dövmesi üzerine oradan ayrıldık. Ertesi gün de Ruslan Jumaro arayarak 'Akılcan Cumaniyazova'yı öldürdüm' dedi" diye ifade verdiği öğrenildi.

4 KİŞİ GÖZALTINDA 

Bu ifade üzerine Ruslan Jumaro'nun Üsküdar Ünalan mahallesindeki evine baskın yapıldı. Baskında Ruslan Jumaro saklandığı çekyatın altında yakalandı. Ruslan Jumaro ile birlikte ev arkadaşı da gözaltına alındı. Polis, gözaltına aldığı 4 kişiyi Asayiş Şube Müdürlüğüne götürdü. Öte yandan vahşice öldürülen Türkmenistan uyruklu genç kadının cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

'EYVAH BABAM GELDİ' DEYİNCE... AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

ESKİŞEHİR’de gece gittiği kız arkadaşının evinde kapı zilinin çalmasıyla telaşa kapılıp yan binanın terasına kaçmak isteyen 23 yaşındaki Veysel Gül düşüp yaralandı.

Olay kentin Kurtuluş Mahallesi Vatan Caddesi’nde dün saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Veysel Gül, kız arkadaşı Şenay Ç.'nin eine gitti. Sohbet ederken, kapı zili çaldı ve Şenay Ç. “Annem babam geldi” deyince telaşlanan Veysel Gül, ikinci kattaki evden bitişikteki binanın terasına geçmek istedi. Bu sırada dengesini kaybeden Veysel Gül, ikinci kattan düştü.

Yaralanan Veysel Gül, 112 Acil Servis ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Eskişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Doktorlar Veysel Gül’ün hayati teplikesinin bulunmadığını söyledi.

YURTTAN KAÇAN KIZI TECAVÜZDEN POLİS KURTARDI... AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

BURSA’da Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı yurttan kaçan 16 yaşındaki M.S.'ye boş binada birlikte bira içtiği üç kişi tecavüz etmek istedi. Genç kızı tecavüzden bağırması sonucu sesini duyan mahalle sakinlerinin haber verdiği polis kurtardı.

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Eşrefiler Yetiştirme Yurdu’nda kalan M.S., dün akşam tanıştığı arkadaşı 19 yaşındaki Semih D. ve iki arkadaşıyla birlikte Merkez Yıldırım İlçesi Molla Arap Caddesi'ndeki metruk binaya gidip birlikte bira içti. İddiaya göre gece geç saatlerde ölümle tehdit ettikleri M.S. ile cinsel ilişkiye girmek isteyen Semih D. ve arkadaşları genç kızın iç çamaşırlarını çıkarttırdı.

Bağırıp yardım isteyen genç kızın sesini duyan mahalle sakinlerinin haber verdiği polis ekiplerinin geldiğini farkeden şüpheliler kaçtı. M.S. polis tarafından çocuk şubesine getirilirken, birçok suçtan kaydı bulunan Semih D. ise bir parkta uyurken yakalandı. Polis, Semih D.’nin adları öğrenilemeyen iki arkadaşını arıyor.

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.

ADANA'DA SAPIĞA SUÇÜSTÜ... AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

ADANA’da 3 erkek çocuğuna tecavüz ettiği ileri sürülen 50 yaşındaki S.A., bir çocukla ilişkiye girmek isterken yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, birçok suçtan dosyası olduğu iddia edilen S.A.’nın küçük yaştaki erkek çocuklara tecavüz ettiğini saptadı. S.A.’yı takibe alan polisler, şüpheliyi bir köprü altında küçük yaştaki bir erkek çocukla ilişkiye girmek isterken yakaladı. Mağdur çocuk, Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edilirken, gözaltına alınan S.A.’nın 3 erkek çocuğuna tecavüz ettiği öğrenildi. Bu çocukların Adli Tıp Birimi’nde yapılan sağlık kontrolünde, fiili livataya maruz kaldıkları anlaşıldı. Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunun ardından sağlık kontrolünden geçirilen S.A., adliyeye sevk edildi.

NE OLUR BİZİ BIRAKMA KARICIM... AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

AKSARAY’da 32 yaşındaki Ali Gazi, yönetimindeki otomobilin direksiyon kontrolünü iddiaya göre bir otomobilin sıkıştırması sonucu yitirip aracıyla karşı şeride geçerek takla attı. Kazada yaralanan Ali Gazi, kanlar içinde yerde yatan eşine, “Ne olur bizi bırakma canım karıcım” diyerek ambulans gelene kadar onun yanından ayrılmadı. 1 yaşındaki çocukları ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaza, dün saat 20.00 sıralarında Aksaray- Ankara karayolunun 1’inci kilometresinde meydana geldi. Ali Gazi yönetimindeki otomobil, iddiaya göre bir otomobilin sıkıştırması üzerine kontrolden çıktı ve araç karşı şeride geçerek takla attı. Kazada, Ali Gazi ve eşi 32 yaşındaki Melahat Gazi yaralandı. Oğulları Selim Gazi ise kazadan yara almadan kurtuldu. Yaralı Ali Gazi, kanlar içinde yerde yatan eşine, “Ne olur bizi bırakma canım karıcım” diyerek ambulans gelene kadar yanından ayrılmadı. Yaralılar ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi’nde kaldırıldı. Annesi ve babası tedavi tedavi altında olan Selim Gazi’ye hastane personeli baktı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

ÜNİVERSİTELİ DİLAN'IN YAŞAM SAVAŞI... AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde bisikletiyle evine giderken bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Dilan Karayel, 9 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Kemer'de geçen hafta Perşembe günü saat 21.30 sıralarında bisikletiyle birlikte Aslanbucak Mahallesi'ne doğru giden Dilan Karayel'e, Kemer 2 Kavşağı'ndan geçtiği sırada arkadan aşırı hızla gelen Ragıp Zeyrek yönetimindeki otomobil yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 metre sürüklenen genç kız ağır yaralandı.

Olay yerine gelen 112 acil servis ambulansıyla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Dilan Karayel'in yoğun bakım ünitesindeki yaşam mücadelesi, 9 gündür devam ediyor.

Kemer Mal Müdürlüğü’nde veznedar olarak çalışan baba Mustafa Karayel ile ev kadını anne Kadriye Karayel ve üniversiteden bazı arkadaşları genç kızın yaşama tutunması için hastane önünde günlerdir dua ederek, nöbet tutuyor.

Kemerliler ise Kemer 2 Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazaları nedeniyle tepkili. Daha önce yaşanan ölümlü kazaların ardından yolda eylem de yapan vatandaşlar, siyasiler tarafından verilen altgeçit sözünün yerine getirilmesini bekliyor.