BIST 9.765
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.430,93
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Meral Akşener'den 'terörist' açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Cumhurbaşkanının terörist dediği Denizlililer, nasılsınız, iyi misiniz?" sözlerine karşı Erdoğan suç duyurusunda bulunmuştu. Gözlerin çevrildiği Akşener bugün konuştu. Akla gelen herkese "terörist" diyen bir dil kullanıldığını ileri süren Akşener, "Bu ayrıştırıcı dile son vereceksiniz. Siyaseti adaylar üzerinden onların projeleri çalışmaları üzerinden değerlendirin." dedi.

Abone ol

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Akşener, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığınca Fatih Kocamustafapaşa Meydanı'nda düzenlenen 8 Mart Kadınlar Günü etkinliğinde, kadınlara hitap etti.

Partisinin Fatih Belediye Başkanı Adayı İlay Aksoy'u tanıtan Akşener, "Fatih'e kadın aday mı olur." diye eleştiri yapıldığını ifade ederek, kadın adayı benimsemeyeceğini söylemenin hem kadınlara hem de ilçedekilere hakaret anlamına geldiğini söyledi.

Komşularınızla, arkadaşlarınızla, ailenizle düşman olmayın

Akla gelen herkese "terörist" diyen bir dil kullanıldığını ileri süren Akşener, "Bu ayrıştırıcı dile son vereceksiniz. Siyaseti adaylar üzerinden onların projeleri çalışmaları üzerinden değerlendirin. Hangi adayın projelerine ikna olursanız, onu destekleyeceksiniz. Komşularınızla, arkadaşlarınızla, ailenizle düşman olmayın. Bu bir yerel seçimdir. Projelerin, adayların hizmet anlayışının yarıştığı bir yerel seçimdir. Bu işi din, iman boyutuna taşımanın, insanları birbirinin karşısına dikmenin en büyük beka sorunu olduğuna inanıyorum. Bunu elinizin tersiyle iteceksiniz." diye konuştu.

"Bütün seçmenler, ülkenin vatansever ve milliyetçi insanları"

Bütün seçmenleri ülkenin vatansever ve milliyetçi insanları olarak gördüklerini dile getiren Akşener, "Dolayısıyla bir tarafa hain, bir tarafa terörist, bir tarafa vatansever denilmesini şiddetle kınıyorum. Bunu elinizin tersiyle iteceksiniz." dedi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Son seçim anket sonuçları sonrası GENAR'dan dikkat çeken açıklama
Foto Galeri Son seçim anket sonuçları sonrası GENAR'dan dikkat çeken açıklama Galeriye Gözat