BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Meral Akşener kayısılara el koydu

Milletvekillerinin birbiri ardına kürsüye çıkardıkları malzemeler ilginç bir eyleme neden oldu

Abone ol

Meclis Genel Kurulu'nda AK Parti 'nin önerisinin tartışıldığı oturumda TBMM kürsüsü vekillerin ilginç eylemlerine tanıklık etti.

MHP'Lİ TÜRKCAN'DAN ÇAMUR

AK Parti'nin grup önerisi üzerinde söz alan MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kocaeli'ndeki hava kirliliğine yönelik bazı iddiaları gündeme getirerek, Genel Kurul kürsüsünden su birikintisinden elde ettiğini söylediği çamur kitlesini gösterdi.

ENSAR ÖĞÜT MAKARNAYLA GELDİ

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, kuraklıktan etkilenen çiftçilerin borçlarının yeniden yapılandırılması için verdiği kanun teklifinin doğrudan gündeme alınması önergesi üzerinde yaptığı konuşmada, saman olmadığı için çiftçilerin hayvanlarına makarna yedirdiğini savundu. Öğüt, kürsüye makarna paketiyle çıktı ve hayvanların makarna yediğine ilişkin resimler gösterdi.

VELİ AĞBABA KAYISI GETİRDİ

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da kayısı politikasına ilişkin eleştirilerde bulundu ve kürsüye kayısı paketi ile çıktı.

AKŞENER KAYISILARA EL KOYDU

Meral Akşener, Ağbaba'nın konuşmasının ardından kayısı paketini isteyerek, çalışanlara dağıttıracağını söyledi.

Akşener, bakanların sürekli kayısı yediğini belirterek VHP'li ekilin kayısılarına el koydu. Akşener'in bu sözleri gergin geçen oturumu biraz olsun yumuşattı.