BIST 10.656
DOLAR 32,24
EURO 34,97
ALTIN 2.437,13
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Memur-Sen'den Anayasa paketine destek

Sendikal çalışmalara katkıda bulunmak üzere Çorum'a gelen Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Çorum Valiliği'ni ziyaret etti.

Abone ol

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, kamburlardan beslenen bir Türkiye yerine, kamburlarından kurtulmuş bir Türkiye istediklerini söyledi.

Ziyarette Memur-Sen İl Başkanı Erol Kavuncu ve sendika başkanları da hazır bulundu. Türkiye'de demokratikleşme adına önemli açılımlar yapıldığını dile getiren Gündoğdu, bazılarının açılımlara karşı gardını aldığını ifade ederek, artık milletin hakemliğine güvenilmesi gerektiğini kaydetti. Anayasa değişikliği paketi ile ilgili de açıklamada bulunan Gündoğdu, yeni Anayasa paketinin ülkenin demokratikleşmesine katkıda bulunacağını ifade etti. Artık ülkedeki bataklıkların kurutulması gerektiğini kaydeden Gündoğdu, eşit yurttaş ilkesinin yeniden hayata geçirilmesi için çağrıda bulundu.

Çorum Valisi Mustafa Toprak ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bütün sivil toplum kuruluşlarına eşit mesafede olduklarını belirtti.