BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,65
ALTIN 2.521,65
HABER /  MEDYA

Melisa Şahin ve Kemal Doğulu kavgası

Melisa Şahin ve Kemal Doğulu arasında kavga patladı. İşte Benim Stilim kızı Melisa Şahin gitmek istedi. Kemal Doğulu bas bas bağırdı. İşte Melisa ve Kemal Doğulu kavgası.

Abone ol

Bu Tarz Benim adını değiştirip İşte Benim Stilim adını alan yarışmada Melisa Şahin ile Kemal Doğulu arasında inanılmaz bir kavga patladı. Kemal Doğulu 'nun ağır sözleri karşısında Melisa Şahin 'beni eleyin' diyerek rest çekti.
melisa-şahin-ve-kemal-doğulu-kavgasi.jpg
Bugün yayınlanacak olan İşte Benim Stilim (Bu Tarz Benim) yarışmasına Melisa Şahin ile Kemal Doğulu'nun kavgası damga vurdu.


TV8 'de yayınlanan İşte Benim Stilim (Bu Tarz Benim) yarışmasının 24 Şubat günü ekrana gelen bölümünde büyük bir kriz patladı. Kemal Doğulu merdivenlerde kendisine omuz atan Melisa Şahin 'in önce özür dilemediğini 'kim olduğunu farkedince' özür dilediğini söyledi. Melisa Şahin 'in set ekibine kötü davrandığını öne süren Kemal Doğulu "Gerçek değilsin" dedi. Bu sözler üzerine Melisa Şahin rest çekti ve 'Tamam o zaman eleme gecesinde kurtulun benden' dedi.

KEMAL DOĞULU - MELİSA ŞAHİN KAVGASI : BAS BAS BAĞIRDI
kemal-doğulu-işte-benim-stilim.jpgKemal Doğulu bir anda öfke zirvesine çıktı ve 'Sen bir ses tonuna hakim ol' diyerek herkesi şoke eden bir karşılık verdi. Stüdyoyu bağırması ile inleten Kemal Doğulu jüri üyesini olduğunu da unutmuş gibi göründü.

MELİSA ŞAHİN : BEN GİDİYORUM
melisa-şahin-kemal-doğulu-kavgasi.jpgKemal Doğulu 'nun olması gerekenden daha abartılı olan tavrı karşısında Melisa Şahin "Ben gidiyorum' diyerek İşte Benim Stilim 'den ayrılmak istediğini söyledi. Kemal Doğulu ile kavgasında gözyaşları içinde kalan Melisa Şahin 'in makyajı yüzüne aktı.

Arkadaşlarından Melisa Şahin 'e destek gelirken Kemal Doğulu bağırmaya devam etti ve "Esas ben doldum sen değil. Burdaki bütün ekibin seninle problemi var. Burda tribünlere mi oynuyoruz. Ben gelir öyle bir oynarım ki tribünlere senin oynayacağın tribün kalmaz burda" dedi.