BIST 9.098
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.325,85
HABER /  GÜNCEL

Melih Gökçek'ten son dakika karar

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bülent Arınç'la yaşadığı polemikle ilgili konuştu, son dakika kararını açıkladı.

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ak Parti Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'la yaşadığı polemikle ilgili konuştu, "Başbakan konuşmamamı emretti, emir demiri keser, bundan sonra bu konuyla ilgili konuşmayacağım" dedi.

Bülent Arınç'la yaşadığı polemikten sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, tarafların birbirlerine karşılıklı cevaplarından sonra Başbakan'ın kendisini çağırdığını belirterek şöyle konuştu:

BİR DAHA KONUŞMAYACAĞIM

"O cevaptan sonra Sayın Başbakanımız bir bakanımız vasıtasıyla 'Melih bey görüşmesin ben konuşuruz"' dedi. Biz AK Partililerde parti disiplini vardır. Bu nedenden dolayı ben bir daha da konuşmadım. Bundan sonra da bu konu üzerinde konuşmayacağız. 

EMİR DEMİRİ KESER

Dün akşam sayın başbakanla konuştum, kamuoyunda bazı kesimlerin fitneyi kaynatmak maksadında olduğu için konuşulmaması gerektiğini söyledi. Başbakanın emri başım üstüne. Emir demiri keser, bu konuda herhangi bir surette konu üzerinde en ufak bir cevap vermeyeceğim. 

AK PARTİ CHP DEĞİLDİR

Bizim partimiz CHP değil, benim Genel Başkanım Kılıçdaroğlu değil. Biliyorsunuz Kılıçdaroğlu 'susun' deyince CHP'deki adet koro halinde konuşmaktır. Yani CHP değildir Ak Parti. Ak Parti'de bir emir verilir ve yerine getirilir. Ben bundan sonra kesinlikle konuşmayacağım. Fitne büyüsün diyenlere herhangi bir sermaye kalmayacak. Savcılığa koşanlar, köşelerde yazalar da var. Bundan sonra çıktığım canlı yayınlarda ne kadar cahil olduklarını ispat edeceğim"