BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Çiğdem Çelik instagramından seksi pozlar

İşte Benim Stilim kızlarından Çiğdem Çelik instagram hesabına seksi pozlarını koydu. Peki Çiğdem Çelik kimdir ne iş yapıyor? İşte Benim Stilim kızının Instagramı

Abone ol

İşte Benim Stilim yarışmacılarından hostes olan Çiğdem Çelik , Nazlı Hamarat ile olan kavgaları ile ünlendi. Peki elendikten sonra İşte Benim Stilim yarışmasına geri dönen Çiğdem Çelik kimdir? Çiğdem Çelik Instagram hesabında paylaştığı pozlarla bu sorunun yanıtını veriyor.

Estetikle kendini baştan sona yenileyen Çiğdem Çelik özel bir havayolu şirketinde hosteslik yapıyor. İşte Benim Stilim yarışmasına katılmak için hosteslikten ayrılan Çiğdem Çelik, instagram hesabında üniformalı resimlerine yer vermiş.

INSTAGRAM 'DAKİ HOSTES ÇİĞDEM ÇELİK POZLARI
çiğdem-çelik-hostes-instagram.jpg
Atlasjet havayolu şirketinde bir dönem çalışan Çiğdem Çelik uçağın kapısında verdiği pozlarını kişisel instagram hesabından da paylaşmış.

hostes-çiğdem-çelik.jpg
Çiğdem Çelik aynı havayolunda bir hostes arkadaşıyla da bu pozu vermiş. Instagram takipçileri ise bu pozların yanına hayli 'imalı' mesajlar bırakmış.
çiğdem-çelik-hostes.20150325164505.jpg
Çiğdem Çelik 'in burnu ve dudakları estetikli. Hosteslik döneminden bir fotoğrafta böyle görünüyor.

ÇİĞDEM ÇELİK ASLEN NERELİ?
Çiğdem Çelik hakkındaki bilgiler sınırlı. Aslen Bursalı olan Çiğdem Çelik annesi ile birlikte yaşıyor. Babasından bugüne kadar hiç söz etmedi. Hosteslik görevinden İşte Benim Stilim için ayrılan Çiğdem Çelik 36 yaşında. Medeni durumu bekar ancak daha önce evlenip evlenmediği bilinmiyor. Bursa doğumlu olan Çiğdem Çelik 'in ailesi Bulgaristan göçmenlerinden.

çiğdem-çelik-.png
Çiğdem Çelik 'ekran şöhretini' sevenlerden. İşte Benim Stilim yarışmasından önce de 'Yemekteyiz' programında boy göstermiş.

çiğdem-çelik-instagram.jpg
Instagram hesabını 'seksi' kadın pozları ile dolduran Çiğdem Çelik ,  hosteslik camiasında 'Barbie' lakabı ile anılıyormuş.
çiğdem-çelik-instagram-hesabi.jpg
İşte Benim Stilim yarışmasına geri döndükten sonra hayli popüler olan Çiğdem Çelik, yarışmacı arkadaşları tarafından pek sevilmiyor. Özellikle de Nazlı Hamarat , Nihal Candan ve Özden Cerrahoğlu ile yıldızı barışmadı.
çiğdem-çelik-kimdir.jpg
Bu üç yarışmacı Çiğdem Çelik her sahneye çıktığında yerin dibine batırmak için ellerinden geleni yaptılar.