BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,83
ALTIN 2.433,96
HABER /  GÜNCEL

Melih Gökçek'ten şok suçlama!

Başkan Melih Gökçek, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Futbol Federasyonu hakkında sert eleştirilerde bulundu

Abone ol

Samanyolu Haber TV'de ekrana gelen Günlük programına konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, federasyonun "şike ile ilgili kararı sezon sonunda vereceğiz" açıklamasına tepki gösterdi.

Ankaraspor'un küme düşürülmesinde Aziz Yıldırım'ın büyük katkısı olduğunu söyleyen Gökçek, Mahmut Özgener yönetimindeki federasyonla ilgili de sert ifadeler kullandı.

Gökçek ; "Mahmut Özgener ve o dönemdeki Federasyon Türk sporunun katilleridir. Yok etmiştir Türk sporunu..."dur dedi

Gökçek, Ankaraspor yönetiminin Türkiye Futbol Federasyonu'na "bizi tekrar Süper Lig'e alın" müracatı yapacağını bildirdi.

Gökçek şunları söyledi: "Lig öyle zannediyorum tatsız tutsuz olacak. Sezon sonuna kadar ne olacağı meçhul olan bir lig olacak. Onun için takımlar maçlara asılsa bir türlü, asılmasa bir türlü. Herhangi bir maçta en ufak bir haksızlıkta karşı takım aleyhinde siz de deplasmanda olun. Hemen karşı takım slogan atmaya başlayacak 'ŞİKECİ, ŞİKECİ' diye..."

Küme düşürülen Ankaraspor'un durumuna da değinen Gökçek, Ankaraspor'un küme düşürülmesinde Aziz Yıldırım'ın büyük katkısı olduğunu açıkladı. Gökçek, "Kulüpler Birliği Başkanı olan Aziz Yıldırım, Ankaraspor küme düşerken gıkı çıkmadı. Şimdi 'Küme düşürülür mü? Ortada mahkeme kararı mı var' diyorlar. Peki, Ankaraspor'da şikeyle işlenmiş hangi suç vardı?Sadece ileride suç işleyebilirsiniz kanati vardı. Kanaatle küme düşürdüler. Böyle bir çifte standart olabilir mi? Onun için 'alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste ' diyorum." şeklinde konuştu.

Gökçek konuşmasını şöyle sürdürdü: "Mahmut Özgener ve o dönemdeki Federasyon Türk sporunun katilleridir. Yok etmiştir Türk sporunu..."