BIST 10.269
DOLAR 32,23
EURO 34,79
ALTIN 2.439,59
HABER /  GÜNCEL

Eski Bakan canlı yayında küfür etti

Çalışma ve Sosyal eski Bakanı Yaşar Okuyan 12 Eylül anılarını anlatırken canlı yayında küfür etti

Abone ol

Çalışma ve Sosyal eski Bakanı Yaşar Okuyan, Beyaz TV'de yayınlanan 'Dinamit' programına konuk oldu.

12 Eylül askeri darbesinde işkence gören isimlerden Çalışma ve Sosyal eski Bakanı Yaşar Okuyan, kendisine ve annesine işkence eden astsubayı anlatırken canlı yayında olduğunu unutup küfür etti

O anları anlatırken sinirlerine hakim olamayan eski bakan " Yaşıyor o p...nk. Onu var ya." Dedi.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın da yorumcu olarak katıldığı programın bu haftaki konusu 12 Eylül'de yaşanan işkenceler ve bu dönemi yaşayan insanların ortak acısıydı.

SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

12 Eylül askeri darbesinde işkence gören isimlerden Çalışma ve Sosyal eski Bakanı Yaşar Okuyan, o dönemde kendisine yapılan işkenceleri de canlı yayında anlattı. Bir astsubayın kendisine ve annesine yaptığı bir işkenceyi anlatan Okuyan, işkence anlarını anlatırken, sinirlerine hakim olamadı. İşkence astsubaydan nefrete bahseden Yaşar Okuyan, canlı yayında olduğunu unutup, nefretini sözlerine yansıtınca ağzından bir süre sonra yaşadığı o dehşet sözler dökülüverdi.

ONU VAR YA..

Annem geldiğinde ne bilsin gariban kadın. Bizi diziyorlar. Türk'üm doğruyum diye böğürtüyorlar. Annenin, kızının karşısında. Bizi getirdiler, sonra annem "Oğlum nasılsın" dedi. Böyle ufacık, 1.30-1.45 boylarında sarışın bir astsubay rahmetli annemi bir itti "Dur be kadın daha başlamadı" dedi. Annem yüzüstü dikenli tele doğru kapaklandı. Annemin ellerine diken battı ve elleri kanadı. O p....nk yaşıyor hala... Onu var ya..." dedi .

İŞTE O VİDEO