BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Melih Gökçek'ten alay dolu twitler!

CHP'nin yaptığı Tandoğan'daki grup toplantısını ti'ye alan Melih Gökçek, bir de iddiada bulundu. Dediğine göre alana en fazla 9 bin kişi toplandı.

Abone ol

İNTERNETHABER (ÖZEL) - CHP'nin Tandoğan'daki grup toplantısı Melih Gökçek'in eğlence konusu oldu. Toplantıdan önce attığı twitlerle "yasak" koyduğunu ilan etti, toplantıdan sonra ise toplantıya katılım rakamı ile kafa buldu.

Melih Gökçek, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Tandoğan'daki parti grup toplantısının en sıkı takipçisiydi. Toplantıdan önce sokaklardaki CHP afişleri toplattı, gecesinde de sosyal medyadan 'toplantıya yasakladım" diyerek bombayı patlattı.

GEL 10 BİNE FİT OL:)

CHP parti grubunu Tandoğan meydanında gerçekleştirdikten sonra Melih Gökçek yine bilgisayar başına kuruldu inciler sıralamaya başladı.

Bu kez CHP'nin meydanda kaç kişi topladığını diline doladı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı konuşmada onbinler burada sözüne atıf yapan Gökçek, arka arkaya meydandan çekilmiş fotoğrafları paylaştı. Ardından da Kemal Kılıçdaroğlu ile dalga geçen şu twitleri attı;


*KK BEN İZİN VERİNCE GRUB TOPLANTISINI TANDOĞAN'DA YAPTI:) ALKIŞLAMAYA SÖZ VERMİŞTİM ALKIŞLIYORUM:) KK KONUŞURKEN MEYDANA ONBİNLERİN GELDİĞİNİ SÖYLEDİ. SEVGİLİ KK GEL ŞU ONBİNLERİN "LER"İNİ ATALIM 10 BİNE FİT OL:) BAK TORPİLLİ RAKKAM BU:) POLİS KAYITLARINA GAZETECİLERDEN ALDIĞIM BİLGİYE GÖRE 9.000 OLARAK GEÇTİ. AMA BANA GÖRE 7000.

*BİLİYORSUNUZ BEN SÖYLEDİM Mİ İSPAT EDERİM. İŞTE SİZE FOTOLAR (aşağıdaki fotoğraf). MERAK EDEN FOTOGRAFLARI BİRAZ BÜYÜTÜP KALEM UCUYLA BİR YUKARIDAN AŞAĞIYA, BİRDE SAĞDAN SOLA SAYSIN VE ÇARPSINLAR.

BELEDİYEYİ BİLE TATİL ETTİLER AMA
ADAM TOPLAYAMADILAR

*7000 RAKAMI KK VE CHP İÇİN HEZİMET NİYE DİYECEKSİNİZ? ÇÜNKÜ GÜNLERCE REKLAM YAPTILAR. OTOBÜSLERLE BÜTÜN ANADOLUDAN ADAM TOPLADILAR. ÇANKAYA BELEDİYESİ İLE YENİMAHALLE BELEDİYELERİNİ TATİL ETTİLER. SONUÇ 7000 BİN. İŞTE SEVGİLİ KK HALKIN SİZİN EGİTİME BAKIŞINIZA TEPKİSİ BU. UMARIM DERS ALMIŞSINİZDİR.

1.20120327155708.jpg