BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,03
ALTIN 2.510,76
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Melih Gökçek'in karizması çizildi!

Ankara'nın Başkent oluşu nedeniyle Gökçek'in düzenlediği resepsiyona siyasetçiler ilgi göstermedi.

Abone ol

İNTERNETHABER

ANKARA- Ankara Başkent oluşunun 87. yıldönümünü kutladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in düzenlediği resepsiyona kabineye 4 bakan veren Ankara siyasetçilerinden katılan olmadı. Büyük Seğmen Ödülü verilen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da yurt dışı programı nedeniyle törende bulunamadı.

Gökçek Ankara’nın Başkent Oluşunun 87. Onur yılı kutlamalarına kapsamında yapılan resepsiyonda konuklarını seğmen kıyafetleri ile karşıladı.

Ankara Valisi Alaâddin Yüksel, İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdemir, Ankara Üniversitesi Rektörü Cemal Taluğ, Gazi Üniversitesi Rektörü Rıza Ayhan’ın aralarında bulunduğu çok sayıda bürokrat ve Ankara’ya gönül vermiş davetliler katıldı.

ANKARA'NIN BAKANLARI KATILMADI

Ankara'dan seçilen 29 milletvekilinden 4'ü kabinede bakan olarak görev yapıyor. Ancak resepsiyona Ankara'nın Meclis'e gönderdiği siyasetçiler Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve Sanayi Bakanı Zafer Çağlayan çeşitli programları nedeniyle katılmadı.

ULAŞTIRMA BAKANI YURT DIŞINDA

Resepsiyonda TAV Havalimanı, Yüksek Hızlı Tren ve Ankara metrosuna verdiği destekler nedeniyle Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a “Büyük Seğmen Ödülü” verildi. Ancak Yıldırım da Başbakan Erdoğan’la birlikte Pakistan’da olduğu için ödülünü almaya gelemedi.

GÖKÇEK'TEN SEĞMEN GÖSTERİSİ

Ankara’ya eserleri, hizmetleri ve girişimleriyle değer katan, Ankara’nın marka değerini yükselten kişi kurum ve kuruluşlara ödüllerin dağıtıldığı törenden sonra ödül alan sanatçılardan Zekai Tunca’nın seslendirdiği 2 parçanın ardından Gökçek FOMGET Halk Oyunları Ekibi ile birlikte sahneye çıkarak çeşitli oyunlardan alkışlar eşliğinde bölümler sergiledi.