BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.431,41
HABER /  SEÇİM

Melih Gökçek yerel seçim için öyle bir yerde anket yaptırmış ki...

AK Parti Ankara adayı Melih Gökçek, bir numaralı rakibini can evinden vuracak anketi açıkları. Bu anket Beypazarı'nda yapılmış.

Abone ol

İNTERNET HABER - 30 Mart yerel seçimleri için geri sayım sürerken en çekişmeli seçim yarışı Ankara'da yaşanıyor.

AK Parti adayı Melih Gökçek bir numaralı rakibi CHP adayı Mansur Yavaş'a karşı yeni kozunu sahaya sürdü. Gökçek bu kez Yavaş'ı can evinden vuracak bir anket yaptırmış. Anket, Mansur Yavaş'ın doğup büyüdüğü ve belediye başkanlığı ile yıldızının parladığı Beypazarı'nda yapıldı.

A Haber'e konuk olan Melih Gökçek, ekranda bu anketi açıkladı. İddiasına göre Gökçek, Mansur Yavaş'ı evinde yeniyor.

İŞTE BEYPAZARI ANKETİ

Gökçek '17'de 17 yapacağız, bu kadar iddialıyız' diyerek o anketin sonuçlarını şöyle açıkladı;

ERDOĞAN KASETLERİ İÇİN NE DÜŞÜNÜYOR?
Başbakan'ımızı bu konuda destekliyorum. Kesinlikle montaj bantlarla bir noktaya gidileceğine inanmıyorum. Bunlar montaj bantlar. Bu montaj bantlarla bir yere gidemediler, bundan sonra da gidemeyecekler. Sayın Başbakan'ımızın bu direnişi haklı bir direniştir.

-"Ankara Beypazarı'nda bir anket yaptırdım. Bütün anket firmalarına bir davet çıkardım. 4 tane anket firması Beypazarı'na gitti. Benim oyum yüzde 54, CHP adayının oyu yüzde 34.2. 1040 kişi arasında yapıldı bu anket. Bu sonuç, Ankara'daki seçim sonucunu açık bir şekilde ortaya koyuyor.

GÖKÇEK MİNİBÜS VERECEK

*-Eğer CHP 30 tane meclis üyesi çıkartırsa, AK Parti olarak kendilerine bir minibüs hediye edeceğiz. Üzerinde de AK Parti'nin hediyesidir yazılacak. Ama 30 tane çıkartamazlarsa o zaman da onlar bize bir minibüs hediye edecekler. Kendilerine güvenen bir parti buna evet der. Şu anda CHP'nin buna gücü yok. Ankara'da 17'de 17 yapacağız. Bu kadar da iddialıyız"

AK PARTİ'Yİ DEVİRME SAVAŞI

"Yerel seçim, artık genel seçim hüviyetine büründüğünü" söyleyen Gökçek, AKP ile Cemaat arasındaki savaşa da değindi. Gökçek şunları söyledi;


MANSUR YAVAŞ ROZETİNİ NİYE TAKMIYOR?

Yarın öbür gün Mansur Yavaş belediye başkanı olursa CHP'li meclis üyeleri içerisinde oyuncak olacak. Bu ne demek oluyor? Yani marjinal gruplara teslim olacaktır. Mansur Yavaş, parti rozetini takmaktan utanıyor. CHP'nin rozetini taktığını gördünüz mü? Takmış mı ki çıkarsın?

*-AK Parti'yi iktidardan gönderme mücadelesine dönmüştür. Bu olaylar gezi parkı ile başlamıştır. Gezi olayları Türkiye'de AK Parti iktidarını iktidardan gönderme kavgasıydı ve kesin başarı ümidiyle yapıldı. Ukrayna'daki olaylar da Gezi ile birebir aynıdır. Ama Ukrayna'da başarılı oldular. Başbakan'ımızın dik duruşu olayı bitirdi.

OPERASYONUN ARKASINDAKİLER

-Bu işin arkasında meynelminel sermaye var. Kedinin fareyle oynadığı gibi bizle oynuyor. Başka bir olay değil. 4 tane büyük projeye başladık. 3. havalimanı, Boğaz, Boğaz'a yapılacak köprü ve nükleer santraller. Bu projeler özellikle Almanya, İngiltere ve Amerika'yı inanılmaz şekilde rahatsız etti. Nükleer santrali yapıyorsun, atom bombasına geçiş olarak görüyorlar. Bütün bunlardan dolayı istemediler ve olay çıkarıp hükümeti götürmek zorunda idiler. 17 Aralık ve diğer olayların içerisinde bunlar bir takım taşeronlar buluyor.

YENİ BİR KASET ÇIKACAK

-Biz yeni olaylar bekliyoruz seçime kadar. Yeniden marjinal gruplar sokağa dökülecek. Yeni iddialar için CHP'nin bir hazırlığı var. Önümüzdeki günlerde bazı iddialarda bulunacaklar. Marjinal grupları ortaya dökecekler. O marjinal gruplar sokakta yalnız kalınca halk artık itibar etmiyor onlara. Bunların yerine birilerini katmak lazım. Bunun için de Büyük birlik Partisi'ndeki ülkücü kardeşlerimiz sokağa dökmek maksadıyla özellikle rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'yla ilgili Başbakan'ın güya birtakım söylemleri olduğuna dair ses bandı piyasaya sürüleceği ısrarla söyleniyor. Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün bizzat Başbakan Erdoğan'la irtibatlaştıracaklar. Öyle bir komplo hazırlanıyor.