BIST 9.671
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.495,27
HABER /  GÜNCEL

Melih Gökçek nerede? Kehanet tuttu Gökçek herşeyi iptal etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği Melih Gökçek nerede? Odasını topladığı söylenen Melih Gökçek en son dün havaalanında görüldü. Twitterdan kaybolan Melih Gökçek ile ilgili bir kehanet ise tuttu.

Abone ol

AK Parti Niğde Belediye Başkanı istifa ederken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bugünkü randevusunu iptal etti. İstifasının an meselesi olduğu söylenen Melih Gökçek, twitterdan da elini ayağını çekti. 5 gündür tweet atmayan Melih Gökçek'in durumu merak konusu. Bağımsız milletvekilu Aylin Nazlıaka ise Gökçek kehaneti ile twitterda günün konusu. 

Melih Gökçek'in bugün saat 18.00'da Ankara Spor Salonu'ndaki Ankara amatör küme takımlarına spor malzemesi yardım törenine katılması bekleniyordu. Ancak Melih Gökçek bu programını iptal etti. Gökçek en son dün Esenboğa Havaalanında görüntülendi. İstifasını isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Polonya'ya uğurlamaya giden Gökçek durgun görüntüsü ile objektiflere yansıdı.

Melih Gökçek'in niyeti ne? Erdoğan'ı görmeye giderken ki hali!

Ankara kulislerinde Melih Gökçek'in odasını topladığı ve istifasının her an duyurulabileceği konuşuluyor. Melih Gökçek ise istifasıyla ilgili 13 Ekim'den beri tek kelime etmedi. Twitter hesabından yaptığı son paylaşım da bu tarihteydi;

Melih Gökçek'in bu suskunluğu merakları daha çok körüklüyor. Partisinden himaye bulamayan Melih Gökçek'e sürpriz destek ise MHP'den geldi.

Melih Gökçek'e son dakika çok sürpriz destek!

GÖKÇEK KEHANETİ
Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka ise bugün Melih Gökçek kehaneti ile twitterda konuşuluyor. Aylin Nazlıaka, 22 Nisan 2017 tarihinde yaptığı "Gökçek'in çöküşü AK Parti'den hızlı olacak" açıklamasını "Deme kız" başlığı ile gülücük koyarak paylaşan Melih Gökçek'e 6 ay sonra hatırlatmada bulunarak "Hey gidi günler..." dedi. Nazlıaka'nın Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

Melih Gökçek aslen nereli eşi Nevin Gökçek ve 2 oğlu ile gelini...Melih Gökçek aslen nereli eşi Nevin Gökçek ve 2 oğlu ile gelini...Melih Gökçek aslen nereli eşi Nevin Gökçek ve 2 oğlu ile gelini...Melih Gökçek aslen nereli eşi Nevin Gökçek ve 2 oğlu ile gelini...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN