BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,68
ALTIN 2.411,67
HABER /  DÜNYA

Melih Gökçek Memiş'i sır gibi saklıyor!

Twitter'da Memiş fırtınası esiyor. Melih Gökçek'in ODTÜ'deki elmalar için "Memiş'in elmalarıydı" onlar demesi üzerine Memiş merak konusu oldu.

Abone ol

HATİCE KÜBRA
TWİT-ÜL HAVADİS- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek şimdi de Memiş'le Twitter'ın gündeminde. Neredeyse her lafı Twitter'da tartışma yaratan Melih Gökçek, "ODTÜ'deki elmaları biz Memiş'e veriyorduk. Yazık Memiş aç kaldı" deyince ortalık karıştı. Şimdi herkes Memiş'in kim olduğunu merak ediyor.

ODTÜ olayları sırasında CHPli vekillerin ODTÜ bahçesindeki elmaları yemeleri üzerine görüntüleri paylaşan Melih Gökçek, "oradaki elmalar Memiş'indi. Biz o elmaları Memiş'e veriyordu. Yazık şimdi Memiş aç kaldı" dedi. Bunun üzerine Twitter'da "Memiş kim?" sorusu gündeme geldi.

ELMA BAHÇELERİNE MİLLETVEKİLLERİ DADANDI!

Gökçek, elinde çubukla fotoğrafları tek tek göstererek, "Elma bahçelerine maalesef milletvekilleri dadandı. Gördüğünüz gibi elmayı yiyiyor. Bakın bu da hanım efendi, elmayı alıyor. Almakla yetinmiyor, elmayı yiyiyor. Bu elmalar bizim Memiş'e gidiyor. Memiş elmasız kaldı ve aç kaldı. Ne olacak bu Memiş'in hali? Resmen talan ettiler Memiş'in elmalarını. Alacağımız var bunlardan" dedi.

MEMİŞ TWİTTER'DA FENOMEN OLDU!

Melih Gökçek Memiş'in kim olduğunu söylemedi ama Twitter kullacıları Memiş için etiketler açtı. #MemişiSevenlerTakipleşiyor ve #MemisiYedirtmeyiz taglarıyla Memiş'e sahip çıkan Twitter takipçileri bir yandan da kim bu Memiş demekten kendini alamadı.

BU AKŞAM AÇIKLAYACAK!

Memiş'in kim olduğu konusunda ser verip sır vermeyen Gökçek, merak edenler için bu akşam Beyaz Tv'de Memiş'in kim olduğunu açıklayacağını söyledi.



melihgokcektwitter.jpg 

HERKES MEMİŞ'İ MERAK EDİYOR

ilksiz ümÜt ‏@iiileyen
@06melihgokcek meliş len memiş i unutursan akşam öldün bil..

emre'dersin @abdullah_emre
#MemişiSevenlerTakipleşiyormemiş ??

ve insan aldandı ‏@yunuskedikli
@06melihgokcekmemiş kim yaa

Çağlar Uludağ ‏@nolacakpeki
@06melihgokcekmemis kabul ederse dedikten 1 dakika sonra aksam tvde diyorsun.Cebinde mi tasiyorsun ?
 
Esra ßahtiyar.. ‏@GoqmaviSi
@06melihgokcek bu memiş aylin nazlıaka ve hüseyin aygün'ün başına fena patlamasını tahmin ediyor ve bekliyor herkes umutla :))

Hasan Turhan ‏@turhanhasan7
Yeni bir yıldız doğuyor, büyük harflerle MEMİŞ :) @06melihgokcek

 

 twitter.com/Htckubra 

Facebook Hatice Kübra