BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Melih Gökçek istifası için Erdoğan'dan son bombalar!

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Polonya dönüşü uçakta yeni bombalar patlattı. Hatırlanacağı gibi Melih Gökçek, Erdoğan'ı Polonya'ya uğurlamaya gitmişti. İşte Erdoğan'ın dönüş yolunda söyledikleri;

Abone ol

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifası istenen 3 büyükşehir belediye başkanından biri. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile istifa istendikten sonra görüşen Melih Gökçek, bu süreçten kurtulamayacak gibi görünüyor.

Polonya dönüşünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Melih Gökçek'in istifasını istediğini bir kez daha açıkça dile getirdi. Erdoğan uçakta şunları söyledi;

-İstanbul’da, Kadir Topbaş Bey, Çevre ve Şehircilik Bakanı’mızın kendisiyle görüşmesine olumlu yanıt verdi, istifasını o şekilde gönderdi. Ardından Düzce’yle, genel başkan yardımcımız görüştü, o da istifasını verdi. Zannediyorum dün veya bugün Niğde’nin istifasını verdiğini duydum. Balıkesir’e istifasını verme talebimiz iletildi. Hakeza Melih Bey’e, bu durum iletildi. Bursa aynı şekilde.

BU MAKAMA PARTİ İLE GELDİ
-Bu makamlara bağımsız adaylar olarak gelinmiyor, bir partinin gösterdiği adaylar olarak geliniyor; bu görevleri biz asla terk edilmeyecek ilanihaye kalınacak koltuklar olarak göremeyiz.

DİRENİRLERSE NETİCESİ AĞIR OLUR
"İstifaya direnirlerse ne olacak?" sorusuna ise Erdoğan, "Ben arkadaşlarımızın, öyle bir yola tevessül etmelerini düşünemem, düşünmek de istemem. Çünkü onun neticesi ağır olur." diye yanıt verdi.

Dolayısıyla böyle bir adım atılması gerektiği zaman, arkadaşlarımızın, ‘Ben, bu davanın elemanıyım, benim yetkili kurullarım madem ki böyle bir kararı vermişler, ben de ilgili merciye istifamı veririm’ demeleri lazım. Parti, istifasını veren arkadaşları çok daha farklı yerlerde değerlendirir. Zaman içinde çok daha farklı yerler oluşacaktır, değerlendirilirler.

MELİH GÖKÇEK UĞURLAMAYA GİTMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu açıklamaları Polanya gezisinin dönüşünde uçakta yaptı. Melih Gökçek en son Erdoğan'ı Polonya'ya uğurlamaya Esenboğa havaalanına gittiğinde medya önünü çıkmıştı.

Melih Gökçek'in niyeti ne? Erdoğan'ı görmeye giderken ki hali!

Twitterdan 6 gündür elini ayağını çekmiş olan Melih Gökçek'in makam odasını topladığı söyleniyor. Melih Gökçek'in istifasının artık an meselesi olduğu kulislere yansıyan haberler arasında.

Melih Gökçek aslen nereli eşi Nevin Gökçek ve 2 oğlu ile gelini...Melih Gökçek aslen nereli eşi Nevin Gökçek ve 2 oğlu ile gelini...Melih Gökçek aslen nereli eşi Nevin Gökçek ve 2 oğlu ile gelini...Melih Gökçek aslen nereli eşi Nevin Gökçek ve 2 oğlu ile gelini...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Recep Altepe istifa krizi! Bursa Belediye Başkanı kimdir?

Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve eşi kimdir?