BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Mehmet Yıldız için deli para

Sivasspor'un yıldızını almak isteyenler ellerine ceplerine atmak zorunda kalacak. Bakın Mehmet Yıldız'ın fiyatı ne?

Abone ol Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, golcü futbolcuları Mehmet Yıldız’ın transferi için 1 Ocak 2009’a kadar gelen teklifleri değerlendireceklerini söyledi. Kafalarındaki rakamı ise 5 milyon Avro olarak açıkladı.

Otyakmaz, İstanbul Conrad Otel’de katıldığı bir toplantının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Mehmet Yıldız’ın transferiyle ilgili sorular üzerine, 1 Ocak’a kadar gelen tekliflere bakacaklarını belirterek, "Eğer attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değerse böyle bir şey gerçekleşebilir. Sivasspor’a ekonomik olarak katkıda bulunmayacak bir teklif olacaksa biz futbolcularımızla yolumuza devam edeceğiz ve takviye yaparak sezon sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağız" dedi.

Mecnun Otyakmaz, "Ne kadarlık bir rakamın Sivasspor’a ekonomik olarak katkı sağlayacağını düşünüyorsunuz?" şeklindeki soru üzerine, "5 milyon Avro gibi bir rakam Sivasspor’a daha iyi bir takım yapmak için gerekli imkanı sağlayacaktır" diye konuştu.

Bir soru üzerine, kendisinin hayalindeki futbolcuları almaya kulübün ekonomisinin müsaade etmeyeceğini kaydeden Otyakmaz, teknik heyetin yaptığı araştırmalar sonucunda belirlediği birkaç isimle takıma takviye yapacaklarını ifade etti.

Mecnun Otyakmaz, bu sezon geçen sezonki başarılarını tekrarladıklarını vurgulayarak, "Gerçi 16 haftalık periyodu lider bitirdik. İnşallah 17. haftaki maçımızı da kazanarak, geçen sezonki başarımızı egale ederiz. Geçen sezon mütevazı davrandık, hiçbir şey değişmedi. Bu sene iddialı olarsak belki bir şeyler değişir ve belki şampiyon oluruz" dedi.