BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Mehmet Topuz'dan kötü haber

Fenerbahçe, 3. haftada, 20 Eylül Salı günü Manisaspor ile yapacağı karşılaşmasının hazırlıklarına da ara vermeden başladı.

Abone ol

Gaziantepspor'u 3-1 yenen Fenerbahçe, 3. haftada, 20 Eylül Salı günü Manisaspor ile yapacağı karşılaşmasının hazırlıklarına da ara vermeden başladı.

Gece geç saatlerde Gaziantep'ten dönen sarı-lacivertli takım, bu sabah teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde antrenmana çıktı.

Basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Gaziantepspor maçında ilk 11'de görev alan oyuncuların rejenerasyon çalışması yaptığı bildirildi. Diğer oyuncuların ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması, dar alanda pas organizasyonları yaptığı, çift kale maçla idmanı tamamladığı bildirildi.

MEHMET TOPUZ'DA YOĞUN ÖDEM TESPİT EDİLDİ

Gaziantepspor maçında sağ üst ön adalesine darbe alan Mehmet Topuz'un MR'ı çekildi.

Takım doktoru Ertuğrul Karanlık, MR sonuçlarına göre, darbe aldığı bölgede yoğun ödem tespit edilen Mehmet Topuz'un tedavisine hemen başladı.

Bu arada, sakatlıkları süren Özer Hurmacı ve Orhan Şam'ın takımdan ayrı programlarla çalışırken, diğer sakat oyuncular Gökhan Gönül ve Serdar Kesimal'ın ise antrenmana çıkmadığı, bu oyuncuların tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdüğü açıklandı.

Sakatlığı süren futbolculardan Emre Belözoğlu'nun koşu ve 5'e 2 top kapma idmanında takımla birlikte çalıştığı, daha sonra bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar gerçekleştirdiği bildirildi.

Fenerbahçe, Manisaspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.