BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,95
ALTIN 2.447,53
HABER /  MAGAZİN

Mehmet Günsür'ün eşi kimdir Katerina Mongio nereli?

Fi dizisiyle yeniden ekranlara dönen Mehmet Günsür cesur sahneler sonrası açıklama yaptı. Mehmet Günsür eşinin bu sahneleri hiç kıskanmadığını söyledi. Herkes Mehmet Günsür'ün eşinin kim olduğunu merak etti. Peki kimdir bu Katerina Mongio aslen nereli?

Abone ol

Mehmet Günsür hem oyunculuğuyla hem de yakışıklılığıyla merak ediliyor. Hem İtalya'da hem de Türkiye'de yaşayan Mehmet Günsür'ün 11 yıllık evli olduğunu öğrenenler ise şoke oluyor. Gelin hep birlikte Mehmet Günsür'ün eşi Katerina Mongio'ya bakalım.

Mehmet Günsür ile Katerina Mongio 2006 yılında dünyaevine girmişti. İtalyan olan Katerina Mongio bir anda herkes tarafından merak edilmeye başladı. 11 yıllık evli olan Mehmet Günsür ile Katerina Mongio çiftinin 3 tane çocukları bulunuyor. 

Çiftin Maya, Ali ve Cloe Günsür adında 3 tane çocukları bulunuyor.

KATERINA MONGIO NE İŞ YAPIYOR?

İtalyan olan Katerina Mongio da Mehmet Günsür gibi setlerin içinden gelen bir isim. İtalya'da film yönetmenliği yapan Katerina Mongio'nun tanışma hikayesi de çok bomba. 

FİLM SETİNDE TANIŞTILAR

Mehmet Günsür tanışma hikayelerini ve nasıl aşık olduğunu şöyle anlatıyor: Onun çektiği bir filmin setinde tanıştık, 30 dakikada sırılsıklam aşık oldum. Film ilişkimiz yüzünden yarım kaldı, aşk devam ediyor.”

Sevişme sahneleri hakkında ilk kez konuştu 'Eşim bizi zevkle izliyor'