BIST 9.079
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,51
HABER /  MEDYA

Siyah Beyaz Aşk 7.yeni bölüm son bölümde neler oldu?

Siyah Beyaz Aşk 7.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 27 kasım 2017 7.yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Siyah Beyaz aşk fragmanı yayınlandı mı? Yayınlanan son bölümüyle ilgiyle izlenen dizi Siyah Beyaz Aşk detaylarıyla internethaber'de.

Abone ol

Kanal D'nin pazartesi günleri ekrana gelen dizisi Siyah Beyaz Aşk yayınlanan son bölümüyle ekrandaydı. İzleyenlerin heyecanla beklediği Siyah Beyaz Aşk 7.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ın paylaştığı Siyah Beyaz Aşk, dün 6. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yayınlanan bölümün hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı için de bekleyişe başladı. İnternet üzerinde “Siyah Beyaz Aşk 7. bölüm fragmanı” aramasını yapan izleyiciler,  yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek üzere yeni bölüm fragmanını bekliyor. Siyah Beyaz Aşk 7. bölüm fragmanı ile izleyicilere yeni bölüm hakkında ipuçları verilecek.

SİYAH BEYAZ AŞK 7.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Siyah Beyaz Aşk 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Siyah Beyaz Aşk 7. bölüm fragmanı haber üzerinden izleyebilirsiniz. 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Namık, Ferhat'ın yavaş yavaş gönlünü kaptırarak Aslı'ya aşık olduğunu düşünmeye başlar. Bu düşündüğünü Ferhat'a söylediğinde ise umursamaz bir tavırla karşılaşır. Ferhat ve Aslı'nın peşinde onlara zarar verebilecek adamlar vardır. Ferhat'ın peşindeki adamlar, Aslı'nın endişelenmesine sebep olur. Ferhat, Aslı'nın da güvenliği için bir dağ evinin doğru yer olacağını düşünür. Fakat bu dağ evi gizlenmek için yeterli olmayacaktır, Ferhat'ın peşindekiler, o gizli yeri bularak saldırı düzenler. Ferhat ve Aslı'nın peşindekiler, sadece Aslı'yı sağ istediği için bu kovalamacada büyük bir kayıp olabilir. Aslı, tek başına saldırganlarla mücadele ederken; Ferhat ona yardım edebilecek mi?Ferhat, Aslı'yı güvende tutabilecek mi?