BIST 10.308
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.407,15
HABER /  MEDYA

Mehmet Altan onu görünce kaçtı!

Liberal yazarlar ile hükümet arasına kara kedi mi girdi? tartışması Star gazetesinin iki yazarının arasını fena halde açtı.

Abone ol

Star yazarı Mehmet Metiner'in liberallerin eleştirilerine karşı Başbakan'ı savunmak için kaleme aldığı yazı köşe yazarları arasındaki gerilimi daha da arttırdı.

Habertürk'ten Didem Yılmaz, Star başyazarı Mehmet Altan ve aynı gazetenin yazarı Mehmet Metiner'i bir araya getirmeye ve "liberaller ile hükümet arasına kara kedi mi girdi?" sorusuna yanıt aramaya çalıştı ancak programda olanlar oldu.

POLEMİĞE GİRMEM

Yayına telefonla bağlanan Mehmet Altan, stüdyoda bulunan Mehmet Metiner'i görünce "ben böyle bir polemiğe girmem, yanıt vermem" diyerek canlı bağlandığı programı terketti.

Didem Yılmaz'ın tüm çabalarına ve "polemik için sizleri bir araya getirmedik... Önce siz konuşun sonra Mehmet Metiner" teklifine rağmen Altan programdan ayrıldı.

METİNER TEK BAŞINA KALDI

Mehmet Altan'ın ayrılması üzerine programı tek başına Mehmet Metiner ile sürdürmek zorunda kalan Habertürk sunucusu Didem Yılmaz liberallerin ve özellikle de "hocam" dediği Mehmet Altan'ın görüşlerini Metiner'e karşı dillendirmek durumunda kaldı. Didem Yılmaz'ın sık sık "eğer cevap vermek isterse Mehmet Altan hocam programa bağlanabilir" demesine rağmen Altan programa katılmama kararlılığını sürdürdü.

"KABİLE DEVLETİNDE Mİ YAŞIYORUZ?"

Metiner programda "Kabile devletinde yaşamıyoruz. Başbakan'ın bir sözünü 'babama söylüyor diye üzerine alınan' Ahmet Altan köşesinde cevap veriyor. Abisini eleştiriyoruz, kardeşi yanıt veriyor..." demeyi de ihmal etmedi.