BIST 10.015
DOLAR 32,36
EURO 34,76
ALTIN 2.438,79
HABER /  GÜNCEL

Meğer paralel devlet yokmuş!

Zaman yazarı Şahin Alpay, paralel devlet iddialarını safsata bulan Sami Selçuk'un sözlerini köşesine taşıdı.

Abone ol

Paralel devlet var mı yok mu? Hükümet ile cemaat arasındaki amansız kavgada her gün duyduğumuz paralel devlet sözü kandırmaca mı? 

Başbakan Erdoğan'a ağır yazılarıyla yüklenen Zaman si yazarlarından , paralel devletin olmadığını söyleyen eski Yargıtay Başkanı Sami Selçuk’un açıklamalarını bugünkü köşesinde aktardı.

DÜŞÜMDE BİLE GÖRMEDİM

(...)Son günlerin en dikkate değer açıklaması ise eski Yargıtay Başkanı Sami Selçuk’tan geldi. CNN-Türk’e verdiği mülakatta Selçuk, şunları söyledi: “Yargıda bulunduğum 41 yıl içerisinde yargı imamı diye biriyle karşılaşmadım ve düşümde bile görmedim. Böyle bir şey söz konusu olamaz. Kamuoyunu yanıltmanın bir âlemi yok. Bunlar bir iddiadan ibarettir. Bana göre, açık söyleyeyim, safsatadan ibarettir. Bu iddia konusunda bugüne kadar hiçbir kanıt, delil ortaya konulmamıştır. Paralel devlet olduğu ve onun mensubu bazı yargıçların, savcıların iktidarın üzerine yürüdüğü söyleniyor. Eğer böyle birisi varsa, bu bir kişiyse, 5 kişiyse, 5 yüz kişiyse, 5 bin kişiyse tek tek gösterirsiniz, onlar hakkında gereği yapılır. Bunu yapmaz, sürekli bu sözlerle insanları kandırmaya çalışırsanız, o sizin bileceğiniz iş...” Aynen öyle…