BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Barca ve PSG çeyrek finalde

Barcelona Lionel Messi ve Dani Alves'in ikinci yarıda attığı gollerle Manchester City'yi kendi sahasında 2-1 mağlup edip Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kaldı. PSG de Bayern Leverkusen'i geçip, gecenin diğer çeyrek finalisti oldu.

Abone ol

Barcelona Lionel Messi ve Dani Alves'in ikinci yarıda attığı gollerle Manchester City'yi kendi sahasında 2-1 mağlup edip Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kaldı.

Manchester'da Barcelona'nın 2-0 kazandığı karşılaşmanın rövanşına etkili başlayan Barcelona, ilk yarıda Neymar'la girdiği gol pozisyonlarından yararlanamayınca maçın ilk devresi golsüz berabere bitti.

İkinci yarıya ise karşılıklı ataklarla başladı. İkinci yarının başında Messi'nin bir şutu direkten döndü, hemen ardındansa Edin Dzeko'nun kafa vuruşunu Victor Valdez çıkarmayı başardı.


Barcelona golü 67.dakikada yıldızı Lionel Messi'nin ayağından buldu. 78. dakikada Zabaleta itiraz yüzünden ikinci sarı kartını görüp oyun dışı kaldı. Barcelona'nın kalabalık ataklarına karşın, 89. dakikada golü bulan Cityli Kompany oldu.

Ancak maçın uzatma dakikalarında Dani Alves Barcelonayı 2-1 öne geçirmeyi başardı ve takımını çeyrek finale taşıdı.

Gecenin diğer karşılaşmasında Almanya'da Bayern Leverkusen'e karşı 4-0 kazanan Paris Saint Germain Fransa'da rakibini bu kez Marquinhos ve Lavezzi'nin golleriyle 2-1 yendi ve adını çeyrek finale yazdırdı.