BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.443,87
HABER /  GÜNCEL

Medyaya Sarıgül dağıttı!

CHP'ye mahkeme kararıyla dönen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, medya ilişkilerini yeniden geliştiriyor. Sarıgül, medyanın üstdüzey yöneticileriyle buluştu.

Abone ol Sarıgül'le buluşan gazetecilerin sayısı sınırlı sayıda. Gazete ve televizyonların üstdüzey yöneticileriyle akşam saatlerinde yat gezisine çıkan Sarıgül, yeni projelerini anlatacak.

İnternethaber'e gelen bilgiye göre, Sarıgül bu buluşmaları sık sık tekrarlayacak ve Baykal'ın karşısına medyanın tam desteğini alarak bir kez daha çıkacak.

İşte AA'dan gelen detaylar...

TÜRKİYE'NİN SORUNLARINI SADECE CHP ÇÖZER

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Türkiye'de sorunlar ve problemler bulunduğunu belirterek, ''Ama bunları aşacak siyasal bir parti de var, o da CHP'dir'' dedi.

Sarıgül, basın mensupları için, Boğaz'da tekne gezisi düzenledi.

Boğaz turunda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Sarıgül, ''Türkiye'nin gittiği yoldan umutlu olmadığını'' ifade ederek, ''Umutlu değilim. Ülkemizde sorunlar var, problemler var. Ama bunları aşacak siyasal bir parti de var, o da CHP'dir'' diye konuştu.

Türkiye'de başarısızlıklar sonucunda bir değişim olmadığına işaret eden Sarıgül, ''kendi partisinde de 35 yıldır siyaset alanında olan ve başarısız oldukları açık görülen kişilerin halen yönetimi başarılı kişilere bırakmadığını'' savundu.

HEP KAL DEMEDİK

Mustafa Sarıgül, ''Kendi partimizde de 35 yıldır Baykal siyaset alanında. 25 yıldır 'Baykal' dedik, ama 'hep kal' demedik'' şeklinde konuştu.

CHP içerisindeki mücadelesini aralıksız ve yoğun olarak devam ettireceğini de ifade eden arıgül, ''Herkes şunu bilmeli ki, Mustafa Sarıgül başladığı bir mücadeleyi asla bırakmaz'' dedi.

Türban konusuna da değinen Sarıgül, ''Türbanlı da işsiz, türbansız da işsiz. Ne yazık ki işsiz olan bu gençler birtakım tarikatlara katılıyorlar'' diye konuştu.

Sarıgül, ''türbanın sadece siyasal simge değil, tarikat simgesi olduğunu'' da ileri sürerek, şöyle konuştu:

''Herkes inancını özgür bir şekilde yaşamalı. Ama bu inanç özgürlüğü, iktidara ulaşmak için kullanılmamalıdır. Üniversitelerde türban serbest olmamalıdır.''