BIST 10.248
DOLAR 32,31
EURO 34,81
ALTIN 2.395,33
HABER /  GÜNCEL

Meclis kürsüsünde muhalefete cevap

TBMM Genel Kurulu’ndaki görüşmelerin internet üzerinden izlenmediği yönünde muhalefetin tepkisine cevap veren AK Parti Grup Başkanvekili Nur...

Abone ol

TBMM Genel Kurulu’ndaki görüşmelerin internet üzerinden izlenmediği yönünde muhalefetin tepkisine cevap veren AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, “10 binlerce vatandaşımız bu görüntüleri sizi izleyerek yalanlıyor” dedi.
TBMM Genel Kurulu’nda 4 eski bakan ile ilgili soruşturma önergelerinin görüşmelerinin internet üzerinden canlı yayınlanmadığı gerekçesi ile tepki gösteren muhalefet milletvekillerine cevap AK Partili Canikli’den geldi. İnternet üzerinden binlerce vatandaşın görüşmeleri izlediğini söyleyen Canikli, “10 binlerce vatandaşımız bu görüntüleri izleyerek sizi yalanlıyor. Kendinizi gülünç duruma düşürmeyin” diye konuştu.
Canikli, bu görüşmelerin vatandaşlardan gizlenmesinin söz konusu olmadığını söyleyerek, “Bu görüşmelerin vatandaşımız kaçırılması, üstünün örtülmesi, gizlenmesi söz konusu değil. AK Partili milletvekili arkadaşlarımız bu güne kadar eski 4 Bakanımızla ilgili bütün iddiaların hepsini kapsayacak bir şekilde soruşturma önergesi veriyorlar” şeklinde konuştu.
(İHA)