BIST 10.159
DOLAR 32,19
EURO 35,02
ALTIN 2.467,57
HABER /  SPOR

Materazzinin testislerini istedi

İtalyan Haber Ajansı Adnkronos'da yayımlanan bir haber herkesi şaşırttı.

Abone ol

İTALYAN Haber Ajansı Adnkronos'da yayımlanan bir haberde, Fransa ile İtalya arasında oynanan final maçında İtalyan futbolcu Materazzi'ye kafa atarak kırmızı kartla oyun dışında kalan Zidane'nin annesi Malika Zidane'nin, “Materazzi'nin testislerini tabakta istiyorum'' şeklinde açıklama yaptığını iddia etti.

İngiliz Gazetesi The Mirror'a dayandırılan haberde, Zinedine Zidane'nin annesi Malika Zidane'ın bazı arkadaşlarına, “Olanlardan iğreniyorum. Benim oğlum ailesinin ismini savundu. Şu anda Materazzi'den sadece tiksiniyorum. Ama eğer gerçekten iddia edilen hakaretleri yaptığına emin olursam onun testislerini tabakta istiyorum. Hiç kimse bize hakaret edemez. Dünya dursa umurumda olmaz.

Tüm aile Zidane'ın kariyerini bu şekilde bitirmiş olmasından çok üzgün. Zinedine Zidane'da her zaman bunu hissedeceğim'' dediği iddia edildi. Bilindiği gibi 18'inci Dünya Kupası'nda Fransa ile İtalya arasında oynanan karşılaşmada Fransız futbolcu Zinedine Zidane, İtalyan futbolcu Materrazzi'ye kafa atarak kırmızı kart görmüştü. Bu olayın arkasından Materazzi'nin Zidane hakaret ettiği için, Fransız futbolcunun kafa attığı ortaya çıkmış, Materrazzi'nin Zidane'ye küfür ya da ırkçı bir söz mü sarf ettiği polemik konusu olmuştu.