BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Marmarabirlikin acı günü

Marmarabirlik Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Çoşkun uğradığı silahlı saldırı da öldürüldü.

Abone ol

Marmara Zeytin Kooperatifleri Birliği (Marmarabirlik) Yönetim Kurulu üyesi ve Orhangazi Marmarabirlik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Süleyman Coşkun, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Orhangazi'den otomobiliyle Bursa-Yalova yolunun 10. kilometresinde bulunan bir alışveriş merkezine gelen Süleyman Coşkun'a (52), aracından inmesinden sonra yanına gelen kimliği belirsiz kişi tabancayla ateş etmeye başladı. Saldırıda ağır yaralanan Coşkun, Bursa Devlet Hastanesine kaldırılırken yolda öldü.

Olay yerinde 12 adet boş mermi kovanı bulunurken, saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor. Görgü tanıklarının, jandarmaya verdikleri ifadelerde, Süleyman Coşkun'un yanında bir kadın arkadaşının olduğunu ve kaçan saldırganın''teslim olacağım'' diye bağırdığını söyledikleri öğrenildi. Daha önce DYP Orhangazi İlçe Başkanlığı ve İl Genel Meclis üyeliği yaptığı öğrenilen Süleyman Coşkun'un ismi, 25 Mart 2004'te bir kişinin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı olaya karışmıştı.